< p>

Bertram Vierveijzer - Claassen, Moolenbeek en Partners

Bertram Vierveijzer

Na zijn HBS behaalde hij zijn Nima Diploma, volgde diverse management cursussen, maar zijn belangrijkste opleiding is toch wel de praktijk. Met name 42 jaar ondernemerschap in een familiebedrijf heeft hem gelouterd.

Ervaringen

Vanaf 1968 tot 2010 was Bertram commercieel directeur in een familiebedrijf; distributie, verkoop en productie van media (hoofdzakelijk tijdschriften). In die tijd werd de onderneming uitgebouwd van lokaal (6 fte) naar semi-nationaal (100+ fte).

Hij heeft ondernemerservaring met groei (commerciële aansturing), snoei (herstructurering), aansturing medewerkers (bedrijfsbreed), franchise (25 licenties), overnames (15+) en integratie.

Sinds 2010 Partner bij CM&P en hij begrijpt uit ervaring dat ondernemers behoefte hebben aan een vertrouwenspersoon. Bertram is gespecialiseerd in managementondersteuning, het opstellen van ondernemingsplannen en herstructurering. Tevens vervult hij interim klussen.

Bertram kan u begeleiden bij de aan- en verkoop van bedrijven. Door zijn brede ervaring begrijpt hij de positie van de DGA.

Persoonlijk

Oprechtheid en openheid zijn voor hem dé basisvoorwaarden in de samenwerking. Dat geldt ook voor zijn gezin, Bertram is trotse vader en echtgenoot. Hij is verder te typeren als een echte bourgondiër. Lekker koken en eten doet hij graag.

Ik help u graag verder

  Managementscan

  Voer de managementscan uit als opstap naar succesvol ondernemen

  Bertram Vierveijzer

  Referenties van klanten

  Bertram is specialist op het gebied van bedrijfskundig- en bancair advies. Bertram gaat zeer nauwkeurig te werk. Hij analyseert het probleem, onderzoekt wat hij moet doen om het inzichtelijk te maken en gaat aan de slag met een oplossing. In dat proces is Bertram integer en straalt vertrouwen uit. Hij rust niet voor hij een compleet beeld heeft en is ook in details heel nauwgezet. Het resultaat is dat de ondernemer inzicht krijgt in zijn bedrijf en weet wat hij kan doen om het op te lossen.

  Andreas Floor

  Bertram Vierveijzer is een innemende integere man, die weet waar hij over praat. Bertram heeft enorm veel ervaring in de branche uitgevers en leesportefeuilles. Weet veel over werving selectie en distributie van tijdschriften. Ook fijnmazige distributie en fulfilment is voor hem een open boek

  Michel Geilfus