< p>

Angela Reuver-Kamphuis - Claassen, Moolenbeek en Partners

Angela Reuver-Kamphuis

Angela heeft na het behalen van haar diploma HEAO Bedrijfs-Informatica eerst 6 jaar ervaring opgedaan als consultant in advies- en reorganisatie trajecten. Daarna ruim 20 jaar als zelfstandig ondernemer in verschillende organisaties en branches.

Ervaringen

Werkervaringen als consultant en zelfstandig ondernemer in verschillende fases van de organisatie, zowel overnames als start-ups, zowel in uitvoerende als in leidinggevende zin.

Persoonlijk

Angela is getrouwd en heeft 4 kinderen. In haar vrije tijd doet ze graag aan (Power)Yoga en Mindfulness. Ook doet ze graag aan Motorsport, Wintersport, Watersport en Autosport.

Ik help u graag verder

  Referenties van klanten

  Ik heb Angela leren kennen als een echte professional. Op het gebied van voor ons vooral new business development is Angela een echte doorzetter. Door haar professionele en heldere kijk op strategische planning, commercie, gecombineerd met een pragmatische instelling heeft Angela bijgedragen aan het professionaliseren van onze commerciële strategie. Tevens is Angela aangenaam kritisch en weet ze op heldere wijze strategie te vertalen naar concrete doelen en de daarbij passende aanpak.  

  Service Category: Business and finance consultancy 

  Top Qualities: Personable, Expert, High Integrity, Commitment, Good Value and nice to work with 

  Dhr. A. Averink, Directeur Agri Trader BV

  Ik kijk zeer positief terug op de werkzaamheden die Angela voor ons heeft gedaan.

  Haar kenmerken zijn logisch redeneren, zakelijk inzicht, intuïtie en Twentse nuchterheid. Dit heb ik niet eerder meegemaakt bij een consultant.

  Bij de strategische vraagstukken staat het doel voorop, zonder de menselijke aspecten, zoals competenties en eigenschappen uit het oog te verliezen. Doelgericht werken, prioriteiten helder hebben, bijsturen waar nodig en doorzetten waar het lastig wordt.

  Creatief in het vinden van passende oplossingen in een wereld die bol staat van de veranderingen. De mensen motiveren om mee te gaan bij de vernieuwde visie van de onderneming. We hebben hier veel nieuwe van energie gekregen.

  Dhr. S.M. uit Rijssen