< p>

Albert Beckers - Claassen, Moolenbeek en Partners

Albert Beckers

Na zijn studie bedrijfseconomie en registeraccountant heeft hij een groot aantal vervolgcursussen gevolgd op financieel, organisatorisch, strategisch en bedrijfskundig gebied.

Ervaringen

Albert heeft 25 jaar bij de Rabobank gewerkt, waarvan 10 jaar als (interim) directeur/directievoorzitter van 5 verschillende lokale Rabobanken en 15 jaar in diverse managementfuncties bij Rabobank Nederland. Hij was onder andere plaatsvervangend directeur Risicomanagement (Goedkeuring Grote Kredieten, Bijzonder Beheer, Management Support) en projectdirecteur Bedrijfsmanagement

Vanaf oktober 2012 is Albert Beckers partner bij Claassen, Moolenbeek & Partners.

Vanaf 2012 is hij part-time docent/afstudeerbeoordelaar post-HBO opleiding Financieel Management Eindhoven/Nijenrode.

Persoonlijk

Albert geniet van avondjes uit. Met vrouw en/of zijn 2 kinderen. Nog liever neemt hij ze mee op reis.

Ik help u graag verder

  Referenties van klanten

  Eind 2017 hadden Peter en ik besloten om te kijken of dat wij een bedrijfstak konden verkopen. Omdat wij niet de kennis en ervaring in huis hadden om dit mogelijk te maken hebben wij Albert gevraagd om ons hier bij te ondersteunen.

  Naast het zoeken van geschikte kandidaten heeft Albert er ook voor gezorgd dat wij professioneel en voorbereid de gesprekken in gingen. Verder werden wij goed ondersteund bij de onderhandelingen en hebben we het bedrijf aan de juiste partij kunnen verkopen voor een goed en marktconform bedrag.

  Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat en naar verwachting zal Albert ons nog verder gaan helpen om het ontvangen bedrag op een goede manier te investeren.

  Joost Verleg

  Op bedrijfskundig, bancair en financieel gebied is Albert zeer deskundig. Toen ik bij Albert aanklopte voor financieel advies heeft hij voor mij heel helder en duidelijk 3 scenario’s uitgewerkt op basis waarvan ik mijn beslissing kon nemen. Albert heeft een luisterend oor en voelt goed aan waar het probleem zit. Én hoe het opgelost kan worden.

  Ik beveel Albert van harte aan bij elke ondernemer die zijn business wil laten groeien.

  Marguerite van der Ven

  Albert heeft mij op een zeer deskundige manier geadviseerd. Daarbij was er ook ruimte voor eigen inbreng. Kortom een prima sparringspartner met een kritische blik en kennis van zaken.

  Annet Scholte Albers

  Albert is een zeer kundige en integere vent, die mij geholpen heeft om vanuit mijn ondernemerschap het (financiële) vizier scherper te stellen. Daardoor ben ik veel meer in control gekomen.

  Guido Goorts

  Ik heb Albert gevraagd mij destijds met kennis te ondersteunen en begeleiden bij de verkoop van mijn bedrijven. Als ondernemer ben je vooral aan het ondernemen, waardoor ik in mijn geval onvoldoende kennis heb om dergelijke processen zelf uit te voeren. In mijn oriëntatie naar een passende partij is mij destijds Albert geadviseerd. Tijdens het uitgebreid kennismakingsgesprek was de bekend ‘klik’ er en ben ik met geen enkel ander bedrijf in gesprek gegaan. Daar heb ik geen moment spijt van gehad. Albert is zakenkundig en is daarnaast ook ‘mens’. Hij is niet alleen geïnteresseerd in de persoon in het werk maar ook de persoon privé. Door deze combinatie weet hij een goede ratio-emotie balans te vinden in het proces wat hij met mij heeft doorlopen. Kritisch, nuchter, praktisch, deskundig en oog voor het leven.

  Mede door Albert is dat traject in rust, goed en doordacht verlopen en ben ik tevreden met het resultaat. Daardoor kan ik iedereen die met een vergelijkbaar vraagstuk zit Albert adviseren.

  Hans Wijgergangs

  Je business partner uitkopen maar dan…….gelukkig heb ik in het verleden Albert ontmoet en was het voor mij meteen duidelijk. Voor de financiering is er voor mij maar 1 persoon om te benaderen en dat is Albert Beckers. Bij een dergelijk traject geef je toch jouw gehele bedrijf bloot en dan is het fijn wanneer je met iemand samenwerkt waarvan je weet dat het in goede handen is. Al snel kwam Albert met het bericht dat hij meerdere vormen van financieren zag. Dit gaf mij vertrouwen en rust, het meest logische traject was via mijn huisbankier maar ook hierbij is gebleken hoe waardevol de kennis en kunde van Albert is. Zonder hem was het traject met de bank anders verlopen. Albert weet op gepaste wijze de snelheid erin te houden, tussendoor informeerde hij mij over de status. En dan ook nog het persoonlijke deel, Albert vroeg regelmatig hoe het met mij gaat, hoe het met het bedrijf gaat en ga zo maar door. Ik ben Albert zeer dankbaar voor alles wat hij voor mijn bedrijf heeft gedaan. Ik kan iedereen oprecht van harte aanbevelen om voor financieel vraagstukken/trajecten met Albert Beckers in zee te gaan.

  Peter Van Dongen