< p>

Te koop restaurant Oriental Cuisine Sawadee Hulst

TE KOOP Restaurant Oriental Cuisine Sawadee

Deel deze pagina

13 januari 2016Interesse in een goedlopend restaurant? Claassen, Moolenbeek & Partners heeft van de investeerder opdracht gekregen een geschikte koper te vinden voor Oriental Cuisine Sawadee.

Restaurant Oriental Cuisine Sawadee

Restaurant Oriental Cuisine Sawadee is gevestigd onder de toren van de Basiliek van Hulst aan de Lange Nieuwstraat 34 te Hulst. Het relatieve jonge bedrijf heeft een doorgestart gemaakt. Zowel het restaurantgedeelte als de keuken zijn geheel vernieuwd. Ook de kaart is aangepast. Oriental Cuisine Sawadee brengt maaltijden aan huis.

Overname

De investeerder die het mogelijk heeft gemaakt is bereid om het restaurant te verkopen aan een ondernemer die de onderneming verder wilt door ontwikkelen. In de overname is begrepen de inventaris, voorraad, de naam en de formule.

Waardering klanten

Oriental Cuisine Sawadee heeft een hoge beoordeling. Klanten waarderen de keuken en de ambiance met een gemiddelde van 4,8 op de schaal van 5. Dit is ook terug te zien in de bezetting van het restaurant. Het klantenpotentieel is voornamelijk regio Hulst.

Informatie

Vraag meer info of een verkoopmemorandum aan bij Claassen, Moolenbeek & Partners Hulst. Neem contact op met Waldy van de Walle via 0114 – 76 00 76 of mail waldy.vandewalle@cmenp.nl.