< p>

Nieuwe bedrijfsconsultants hebben zich aangesloten bij cmenp

Optimale klantbediening

Deel deze pagina
Geschreven door: Bart van Dijk
20 april 2017Normaal spreken we niet graag over onszelf. We spreken liever mét onze klanten. We maken ditmaal een uitzondering omdat we nieuws hebben waarmee we onze klanten nog beter kunnen bedienen.

Nieuwe bedrijfsconsultants bij CM&P

In de afgelopen periode hebben de volgende partners zich aangesloten bij onze organisatie. Daarmee breiden wij onze optimale klantbediening verder uit.

Peter Knuvers,
Kantoor Den Bosch

Peter Priem, binnenkort op kantoor Bergen op Zoom;

Bert Jongsma,
kantoor Hengelo

In dit jaar hebben onze consultants kantoren geopend in Groningen en Dordrecht. Waarmee we dichtbij onze klanten blijven.

Prefered suppliers bij (alternatieve) financiers

De ontwikkelingen bij de aanvraag van financieringen gaan snel. Er komen steeds meer platforms en alternatieve financieringsbronnen. Als financieringsspecialisten blijven we ons bekwamen in al deze ontwikkelingen.

Natuurlijk kennen we de gewijzigde (digitale) manier van aanvraag bij de vertrouwde banken. Onlangs werd een tiental partners nog opgeleid in het platform van ABN-AMRO. We hebben ook een tiental partners die gecertificeerd adviseur zijn voor NIBC (vastgoedfinanciering van beleggingspanden).

Ook voor een aanvraag via de fin-tech platforms als Loanstreet en Capsearch kunt u bij ons terecht.

Gecertificeerde overnamespecialisten

De verkoop van uw bedrijf. Het is vaak een keerpunt in uw leven. Natuurlijk laat u zich dan bijstaan door een goede adviseur. De partners van Claassen, Moolenbeek & Partners houden hun kennis graag op peil. Delen hun kennis ook in de diverse netwerken, zoals BOBB of BROOKZ. Een tiental partners dragen de titel RAB.

Wilt u de waarde van uw bedrijf laten berekenen door een expert, dan kiest u voor een RV (Register Valuators). Ook die heeft CM&P voor u in huis.