< p>

Ondernemingsplan, bedrijf verkopen en financiering:voorkom deze fouten

Ondernemingsplan schrijven, financiering nodig of bedrijf verkopen – voorkom veelgemaakte fouten met onze tips

Elke ondernemer loopt met veel vragen rond over zijn onderneming. Vragen over zijn ondernemingsplan, over financiering, zoals een overbruggingskrediet of starterslening. Vragen over een fusie (bedrijf verkopen of kopen)… Als ondernemer maak je veel keuzes en dat roept vragen op. Dat is heel normaal. Echter, als je niet weet wat je ermee aan moet, dan wordt het vervelend. Je hebt het gevoel dat je er alleen voor staat of denkt achteraf ‘daar had ik beter over na moeten denken’. De kans bestaat dat je fouten maakt die voorkomen hadden kunnen worden. Je bent overigens niet de enige…

Op welk gebied wil jij de meest gemaakte fouten herkennen én voorkomen?

Iedere ondernemer heeft een plan, ambitie, veel energie…en houdt er een keer mee op.

Heeft u al eens nagedacht over het beëindigen, overdragen of verkopen van uw onderneming?

Of bent u juist op zoek naar een onderneming om over te nemen?

Ga hierover in gesprek met ons, wij begeleiden al zo’n 40 jaar bedrijfsovernames.

De mogelijkheden weten?

Wilt u advies over een bedrijfsoverdracht van een betrokken adviseur? Heeft u vragen over een bedrijfsovername, neem dan contact met ons op.

Als ondernemer is het al moeilijk genoeg om een koers te bepalen in rustige, beheersbare tijden. Hoe doe je dat wanneer ‘verandering’ de enige constante factor is in de wereld om je heen?  Wij kunnen ons goed inleven in uw situatie, wij zijn zelf ook ondernemers!

De mogelijkheden weten?

Wilt u advies over een bedrijfsstrategie van een betrokken adviseur? Heeft u vragen over een strategie, neem dan contact met ons op.

Het financieringslandschap is sinds ca. 2010 drastisch veranderd. De rol en houding van banken is niet wat u als ondernemer gewend bent. Er zijn veel partijen bijgekomen die wellicht een geschikte oplossing voor uw vraagstuk.  Voorwaarde voor een succesvolle financiering is een gedegen voorbereiding, hierbij helpen wij u graag.

De mogelijkheden weten?

Wilt u advies over een bedrijfsstrategie van een betrokken adviseur? Heeft u vragen over een strategie, neem dan contact met ons op.

De adviseurs voor de ondernemers van Oost Nederland