< p>

Obligatielening 6% met 1e recht van hypotheek Hulster Sociëteit - Claassen, Moolenbeek en Partners

Obligatielening 6% met 1e recht van hypotheek Hulster Sociëteit

Deel deze pagina
Geschreven door: Waldy van de Walle MSc RAB
5 juli 2017

In het voormalige ING-gebouw in de Steenstraat 33-35 in Hulst wordt een uniek woon-werk project ontwikkeld. De Hulster Sociëteit ontwikkelt en belegt in het karakteristieke en gezichtsbepalende rijksmonument. Met behoud van de authentieke elementen van het gebouw wordt medio 2017 een start gemaakt met de verbouwing. Investeerders hebben de mogelijkheid om deel te nemen in de ‘Obligatielening 6% Hulster Sociëteit’.

Uniek project: waardevolle aanvulling binnenstad

Op de begane grond worden meerdere flexibele werkplekken en een gemeenschappelijke ruimte gerealiseerd. De indeling van de kantoren zal afhankelijk zijn van de wensen van de huurder. Hierbij zullen bijvoorbeeld de oude kluizen van de ING Bank een nieuwe functie krijgen. De vormgeving zal een synergie uitstralen tussen historische elementen van het gebouw en modern comfort. De realisatie van de Hulster Sociëteit is zo een waardevolle aanvulling voor de binnenstad van Hulst.

Unieke investering met zekerheden  en het juiste rendement

De obligatie heeft een LTV (loan-to-value) van 60%, dus uw investering is gedekt met een recht van 1e hypotheek op het pand. De waarde van het pand kan met 40% dalen. Dat geeft u als investeerder meer zekerheid. De rente van de obligatielening bedraagt 6%. Bij uw bank levert uw vermogen momenteel 0,2% op. Indien u een vermogen heeft vanaf € 50.000,- betaalt u 0,86% belasting over het vermogen. Bij een vermogen vanaf € 200.000,- is de belastingdruk 1,38%. Met een rente van 0,2% op de bank verliest u ieder jaar 0,66% aan vermogen.

Meedoen vanaf € 5.000 en maximaal rendement

De coupures van de obligaties zijn bewust klein gehouden. Zodat iedereen al kan meedoen in dit unieke project. Al vanaf € 5.000,- kunt u meedoen en rendement halen op uw vermogen. De looptijd is 5 jaar en het rendement 6%. De obligatie is aflossingsvrij. U profiteert de gehele looptijd van een maximaal rendement van 6%. Kortom: maximaal rendement. Uw rente wordt per kwartaal uitbetaald.

Interesse / meer info

Wilt u meer informatie over deze obligatielening of andere vormen van alternatief financieren? Neem
contact
met ons op. Indien gewenst sturen wij u graag het informatiememorandum met daarin alle noodzakelijke informatie toe. Wees op tijd! 40% van de obligatie is reeds ingeschreven.