< p>

Nijmegen - Claassen, Moolenbeek en Partners

Nijmegen

Nijmegen

Nijmegen oftewel Nimwèège is een stad in de provincie Gelderland, dicht bij de grens met Duitsland. De stad ligt aan op de oevers van de Waal, aan de voet van een stuwwal. Dit gebied heet ook wel de Waalsprong.

Nijmegen heeft een lange geschiedenis, die meer dan 2000 jaar teruggaat. Het heeft een rijke achtergrond van handel en kennis en dat zie je nu nog steeds terug in de ondernemingsdrift van de mensen en de kenniseconomie aangedreven door de vele scholen in Nijmegen.

Bedrijfsadvies in Nijmegen

Een heldere bedrijfsstrategie is voor een ondernemer onmisbaar om de koers voor de lange termijn te bepalen. Met dank aan een heldere bedrijfsstrategie worden stevige handvaten geboden voor het maken van besluiten binnen de onderneming. Claassen, Moolenbeek & Partners helpt ondernemingen in de regio Nijmegen met het vaststellen van een strategie die past bij de onderneming. Onze missie is het succesvol(ler) maken van ondernemingen, daar sluit het bovenstaande naadloos bij aan.

Financieel bedrijfsadvies in Nijmegen

Om de toekomstplannen voor een onderneming te verwezenlijken is een bedrijfsfinanciering veelal onmisbaar. Zo vraagt iedere fase waarin een onderneming zit een ander type bedrijfsfinanciering. Ben je op zoek naar een passend financieel bedrijfsadvies voor jouw onderneming in regio Nijmegen? Dan ben je bij Claassen, Moolenbeek & Partners op het juiste adres.

Advies door een partner in Nijmegen

Ben je benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Ben je bijvoorbeeld opzoek naar een strategisch- of financieel bedrijfsadvies, neem dan zeker contact met ons op. Dit kan door ons te bellen, te mailen of door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Voor een persoonlijk advies komen we graag bij je langs. Daarnaast mag je natuurlijk ook altijd ons kantoor binnen komen lopen.

Naast dat we ondernemers succesvol(ler) helpen te maken zijn we ook op zoek naar nieuwe partners in de regio Nijmegen die ons team kunnen versterken. Kijk voor meer informatie op: www.cmenp.nl/word-partner/.

We hebben vestigingen door heel Nederland, bekijk hier onze andere vestigingen.


Adres vestiging Nijmegen

Prins Hendrikstraat 2, 6521 AW Nijmegen
088 – 2636780

Contactformulier