< p>

Nieuwe Partner in Goes - Claassen, Moolenbeek en Partners

Nieuwe Partner in Goes

Deel deze pagina

8 oktober 2012Per 1 oktober is Waldy van de Walle MSc actief geworden als partner bij Claassen, Moolenbeek & Partner GOES, het mooie zeeland. Wie is Waldy van de Walle. Na zijn studie docent 2e graads Economie, recht en informatica en zijn master verdieping Bedrijfseconomie is hij aan de slag gegaan als planner & analist bij postorderaar en later internetspecialist Neckermann.com. Al snel groeide hij door naar hoofd planning en analyse. Na drie jaar werd hij controller op het vakgebied voorraad en voorraadbeheersing (supply chain management).

Na 10 jaar dienst bij Neckermann heeft hij de overstap gemaakt naar Universum Inkasso BV. Een credit management organisatie. Bij Universum Inkasso BV was hij de verantwoordelijke voor alle commerciële activiteiten als ook alle operationele activiteiten. Universum Inkasso heeft hem geschoold in het volledige vak van credit management. Het beheersen van debiteuren vanaf de facturatie via een debiteurenbeheer management tot gerechtelijke incasso, als ook het financieren van (dubieuze) debiteurenportefeuilles.

Tijdens zijn periode bij werkgevers heeft hij zich verder bekwaamd in het geven van leiding aan mensen. Hierbij heeft hij zich bekwaamd in Rationeel-emotieve therapie. Niet de oorzaak bepaald het gevolg maar je eigen overtuiging. “Een probleem is enkel een probleem als je er een probleem van maakt”.

De laatste jaren heeft hij zich verder bekwaamd in kredietverlening. Als eerste kredietverlening aan consumenten (ten behoeve van de AFM vergunning van Universum Inkasso BV) en vervolgens zakelijke kredietverlening.

Door zijn ervaring en achtergrond en door zijn brede studies is hij inzetbaar op alle facetten van het ondernemerschap, FINANCIEEL – ORGANISATORISCH – MANAGEMENT – CONTROL. Door zijn scherp analytisch vermogen, zijn brede bedrijfskundige en financiële kennis is hij voor u in staat om helderheid te scheppen in het vaarplan van het ondernemerschap. Mede door zijn specialiteit is hij een kei in het aansturen van mensen met name in veranderingsprocessen en om het beste uit de mensen naar boven te halen. Immers iedereen heeft zo zijn eigen talent. Wil je nader kennis maken met Waldy van de Walle MSc, neem gerust contact op met het kantoor GOES. In het gezellige zeeland staat de koffie altijd klaar.

Zie ook  mededeling in: 
FD 20121008-047