< p>

Nieuwe manier van financieren: Boozt24

Nieuwe manier van financieren: Boozt24

Deel deze pagina

13 juni 2016Boozt24 is een jonge, vernieuwende speler op de financiële markt in Nederland. Zij zijn geen bank of verzekeraar, maar een groep ondernemers die zich tot doel hebben gesteld het Nederlandse MKB op een aantrekkelijke manier van werkkapitaal te voorzien. Daar waar grote banken en factormaatschappijen afhaken, wil Boozt24 een oplossing bieden.

Boozt24 onderscheidt zich door de snelheid van aansluiten, de transparante en voordelige tarieven en de hoge mate van flexibiliteit.

Geld voor facturen

U bent MKB-ondernemer, uw bedrijf draait goed, maar toch beschikt u keer op keer niet over voldoende financiële middelen om snel te handelen of te investeren. U levert uw product of dienst en stuurt uw klant daarvoor een factuur. Vervolgens moet u vaak een tijd wachten totdat de factuur wordt voldaan en het geld op uw rekening staat. Boozt24 zorgt ervoor dat u binnen 24 uur geld krijgt voor uw facturen, waardoor u niet meer belemmert wordt door lange betaaltermijnen.

In tegenstelling tot factoring, blijft u als ondernemer in control over uw debiteurenportefeuille. Boozt24 verstoort de relatie tussen u en uw debiteur niet, maar biedt juist tools om deze te verbeteren: het geautomatiseerde debiteurenbeheer zorgt ervoor dat u grip krijgt op uw debiteuren.

Meer informatie

Wilt u weten of u ook van Boozt24 gebruik kunt maken?
Neem contact op met Waldy van de Walle
.

Meer informatie vindt u ook op: www.boozt24.nl.