< p>

nieuw kantoor Hulst Waldy vd Walle

Nieuw kantoor Claassen, Moolenbeek & Partners Zuidwest-Nederland

Deel deze pagina
Geschreven door: Waldy van de Walle MSc RAB
10 september 2018We zijn verhuisd! Alweer een maand bevindt het kantoor van Claassen, Moolenbeek & Partners in de Hulster Sociëteit.

Groei

Waldy van de Walle: “‘Door de groei van mijn bedrijf, moeten we ruimer gaan zitten. Klanten en partners kunnen op deze manier nóg makkelijker aanschuiven. Dat maakt het samenwerken nog makkelijker. Ook is het mooi om straks, als ondernemers onder elkaar, meer van elkaars expertise gebruik te kunnen maken. Met Annelie van Het Ros Beiaard / Van der Vlugt Accountants werk ik actief samen. Nu we naast elkaar zitten, kan de samenwerking alleen nog maar versterkt worden. En dit hoop ik met alle ondernemers te bereiken. Laat iedereen nu maar even wennen, maar in het nieuwe jaar gaan we ook diverse activiteiten organiseren om elkaar beter te leren te kennen. En uiteindelijk samen te groeien. In de Hulster Sociëteit.”

Ook het aanspreekpunt voor kantoren Bergen op Zoom en Goes

Naast Hulst, vallen ook de locaties Bergen op Zoom en Goes onder Claassen, Moolenbeek & Partners Zuidwest-Nederland. Waldy van de Walle is hiervoor het aanspreekpunt. Het kantoor in Hulst is de thuishaven, ook in Bergen op Zoom hebben we kantoorruimte. Maar vanzelfsprekend kan op elke gewenste locatie een afspraak gemaakt worden.

Passende uitstraling

De uitstraling van de Hulster Sociëteit past ook beter bij Claassen, Moolenbeek & Partners. Het monumentale pand pronkt in de binnenstad van Hulst. Waldy: “We zijn trots op dit initiatief en trots dat ook wij als bedrijf hier gehuisvest zijn.”

Nieuw adres

Steenstraat 33
4561 AR Hulst

Over de auteur
Waldy van de Walle is zeer ervaren in financieringen. Heb je interesse in wat hij voor jou kan betekenen en wil je een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met Waldy van de Walle op.