< p>

nieuw-kantoor-Amersfoort

Nieuw kantoor Claassen, Moolenbeek & Partners Amersfoort

Deel deze pagina
Geschreven door: Alfred van Muiden
13 september 2018

nieuw kantoor amersfoort cmenp

Het bedrijfskundig- en financieel adviesbureau Claassen, Moolenbeek & partners (CMenP) is vanaf 2 juli 2018 gevestigd aan de Regentesselaan 2 in Amersfoort.

Sinds 2011 in Amersfoort

CMenP is sinds september 2011 gevestigd in Amersfoort, eerst aan de Spoorstraat en nu dus aan de Regentesselaan. De plannen van de eigenaar van het huidige pand om te verkopen, waren voor de partners van CM&P-Amersfoort het startschot om op zoek te gaan naar nieuwe huisvesting die kon wedijveren met het pand aan de Spoorstraat. Dat is gelukt aan de Regentesselaan nr. 2 in Amersfoort. Het is een mooi monumentaal pand. Niet alleen aan de buitenkant met de zuilengalerij, maar ook binnen vind je dat terug in de mooie afgewerkte werkruimten.

“We hebben een prima plek en voor minder wilden wij niet gaan tijdens onze zoektocht” aldus Richard Boonman. “Het huidige pand biedt de sfeer en het vertrouwen wat wij als CMenP willen uitstralen. Dat is ons meer dan gelukt, we zijn er erg blij mee. Na kleine aanpassingen zal het kantoor maandag 2 juli weer openstaan voor de vele ondernemers die het kantoor bezoeken. Voor geïnteresseerden is er altijd een kopje koffie. Bel wel even van te voren of we er zijn, want mooi pand of niet: Het draait bij CMenP om de klant en zijn of haar bedrijf!”

Nieuw adres vestiging Amersfoort

Regentesselaan 2

3818 HJ Amersfoort

033 – 760 16 30

Voor vragen neem contact op met een van de partners: