MKB voelt nog weinig voor investeringen.

Deel deze pagina

5 september 2014Vooral kleine ondernemingen investeren minder.

 

ING melde afgelopen dinsdag nog dat de investeringsbarometer uitkomt op -9. Dat betekent dat het aantal ondernemers dat dit jaar verwacht minder te investeren groter is dan het aantal dat de investeringen wil gaan opschroeven.

Maar als u uw onderneming wilt laten groeien dan is investeren wel noodzakelijk. Markten veranderen. Behoefte’s worden anders. Technologie staat niet stil. De ING barometer laat zien dat middelgrote ondernemers wel al positiever tegenover investeringen staan. Met name de industrie. De investeringwensen liggen vooral in de IT – Sales / Marketing – Software.

Bent u er klaar voor.

 

Bent u er klaar voor. Claassen, Moolenbeek & Partners beoordelen vaak of een investering economisch rendabel is. Samen met u als ondernemer kijken wij naar de alternatieven. Maar wat nog belangrijker is dat we kijken naar uw onderneming. Is uw onderneming er wel klaar voor. Met het CM&P financieringskompas kunnen wij snel en vakkundig beoordelen of uw onderneming er klaar voor is. Wilt u meer weten. Neem dan contact op met een van de partners van Claassen, Moolenbeek & Partners. Klik
hier
voor de contactgegevens van een partner bij u in de buurt.