< p>

Het project MKB Financieringspoort Limburg | CM&P Venray

MKB Financieringspoort Limburg

Deel deze pagina
Geschreven door: Bart Lemmen
26 april 2017

drs. ing. Bart Lemmen

Op 20 april 2016 is het startsein gegeven voor het project MKB Financieringspoort Limburg, een initiatief van LIOF en de Kamer van Koophandel mede gefinancierd door de Provincie Limburg. Dit project biedt MKB-ondernemers hulp om met steun en kennis van specialisten te onderzoeken of ze in aanmerking komen voor een lening, bijdrage uit fondsen of andere financieringsmogelijkheden.

Investeren in groei met MKB Financieringspoort Limburg

Het project Financieringspoort Limburg opent deuren voor ondernemers die willen investeren in groei. U kunt hier terecht voor actuele informatie en waardevolle en concrete hulp. Het programma helpt u op weg door inzicht te bieden in de verschillende financieringsbronnen, door actuele informatie te bieden en advies van ervaren bedrijfsadviseurs, én kent een voucherregeling voor het inschakelen van een financieel expert. Zo kunt u, tot een maximum van € 2.500,00, 50% subsidie ontvangen voor het inschakelen van een financieringsexpert.

Ook Claassen,Moolenbeek&Partners helpt

Als financieringsexpert mag ook Claassen,Moolenbeek&Partners Venray u helpen met het indienen van uw financieringsaanvraag. Omdat onze specialisatie niet stopt bij puur financieringen, kunnen wij u breed ondersteunen om uw financiering gegund te krijgen. Samen bepalen wij de beste strategie en zetten dit om in een sluitend en haalbaar businessplan. Wij helpen u vervolgens ook met het indienen van uw aanvraag bij MKB Financieringspoort Limburg. En komt u in aanmerking voor de voucherregeling, dan is de investering in onze hulp beperkt.

Lees ook onze pagina over bedrijfsfinanciering.

Neem eens vrijblijvend contact op

Bent u een MKB-ondernemer gevestigd in Limburg en actief in de maakindustrie,

MKB Financieringspoorttoerisme/recreatie of stuwende dienstverlening? En heeft u plannen voor uitbreiding, heeft u een nieuw idee, dienst of product? Twijfel niet en maak gebruik van de regeling binnen het project MKB Financieringspoort Limburg.
Claassen,Moolenbeek&Partners helpt u hierbij graag. Maar ook als u buiten deze doelgroep valt, dan kunnen wij u breed ondersteunen om voor u de beste financiering te vinden. Neem gerust eens vrijblijvend contact op met uw mkb adviseur Bart Lemmen.