Meer winst? Doe meer online.

Deel deze pagina
Geschreven door: Bart van Dijk
11 februari 2013Veel financieel adviseurs zijnl online (website)- maar zijn niet actief online. In mijn lezing over de combinatie van social media met Het Nieuwe Werken vertel ik waarom het van groot belang is om online actief te zijn. Klanten zijn dat namelijk ook dagelijks.

Daarnaast neem ik u mee in de wereld van Het Nieuwe Werken. Daarin laat ik zien hoe Het Nieuwe Werken op verschillende gebieden helpt om het resultaat van de onderneming te verbeteren.

De combinatie van social media met Het Nieuwe Werken geeft volop kansen voor de financieel adviseur om zich te onderscheiden ten opzichte van de concurrent. Deze combinatie levert profijtelijke nieuwe klanten op en de winst van de onderneming wordt sterk verbeterd.

Ik kom deze inspirerende lezing graag op een bijeenkomst van uw assurantieclub geven. Profiteer nu van de volgende
aanbieding
.