< p>

Maastricht - Claassen, Moolenbeek en Partners

Maastricht

Maastricht is een prachtige stad in het zuiden van Nederland, aan de voet van de St Pietsersberg. Het is al eeuwen een belangrijke industriestad. Hier kwam in het begin van de 19e eeuw de glas- en aardewerkfabricage tot ontwikkeling; later kwam daar de papier- en cementindustrie bij. De laatste decennia wordt echter sterk ingezet op ontwikkeling van de kenniseconomie in plaats van industrie. Dit resulteerde onder andere in de oprichting van de Universiteit Maastricht, het congres- en expositiecentrum MECC en de komst van bedrijven als Vodafone Nederland en een groot aantal Europese instituten.

Bedrijfsadvies in Maastricht

Het succesvol(ler) maken van een onderneming is de missie van Claassen, Moolenbeek & Partners. Een heldere bedrijfsstrategie staat aan de basis van een succesvolle onderneming. Met dank aan een juiste bedrijfsstrategie worden er stevige handvaten geboden bij de besluitprocessen die gelden binnen de organisatie. Claassen, Moolenbeek & Partners helpt jouw onderneming in Maastricht of omstreken met onder andere het vaststellen van deze bedrijfsstrategie.

Financieel bedrijfsadvies in Maastricht

Om de toekomstplannen van een onderneming te verwezenlijken is in de meeste gevallen een bedrijfsfinanciering onmisbaar. Iedere fase die een onderneming doorloopt vraagt weer om een ander type financiering. Claassen, Moolenbeek en Partners levert een financieel bedrijfsadvies op maat voor jouw onderneming in de regio Maastricht.

Advies door een partner in Maastricht

Ben je voor jouw onderneming in Maastricht of omstreken op zoek naar een strategisch- of financieel bedrijfsadvies? Dan ben je bij ons helemaal op het juiste adres. Neem daarom ook zeker contact op met een van onze plaatselijke partners. Contact opnemen kan telefonisch, per mail of door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Wil jij meer informatie om zelf succesvoller te ondernemen? Kom bij ons langs en we helpen je graag verder. Natuurlijk komen we voor een persoonlijk advies ook graag bij jou langs.

We hebben vestigingen door heel Nederland, bekijk hier onze andere vestigingen.

 


Adres vestiging Maastricht

Robert Schumandomein 2, 6229ES Maastricht
088 - 26 36 700

Contactformulier