LimburgMakers: eerste bedrijven geholpen

Deel deze pagina

3 november 2013Binnen het programma LimburgMakers zijn deze week drie KennisCheques toegekend voor de inkoop van externe kennis en twee PerformanceAdvies-subsidies voor ondersteuning bij het verbeteren van bedrijfsprocessen. Limburg Makers is een stimulerings- en ondersteuningsprogramma ontwikkeld voor de MKB maakindustrie in Limburg.

Limburgse MKB-ondernemingen die actief zijn in de maakindustrie krijgen extra ondersteuning

Via LimburgMakers krijgt het MKB een integraal stimulerings- en ondersteuningsprogramma aangeboden waarmee zij zich verder kan ontwikkelen en haar concurrentievermogen structureel kan verbeteren. Hiervoor is in totaal ruim negen miljoen euro beschikbaar ten behoeve van diverse bijeenkomsten en workshops en zes subsidie-instrumenten.

Daarnaast stimuleert LimburgMakers de samenwerking tussen MKB-ondernemingen onderling en tussen MKB-ondernemingen enerzijds en onderwijs- en onderzoeksinstellingen anderzijds.

Heeft u als MKB-ondernemer belangstelling voor de activiteiten van LimburgMakers of wilt u gebruik maken van de subsidie-instrumenten, verken dan de site www.limburgmakers.nl voor de mogelijkheden, of neem contact op met CM&P Venray.