< p>

Leuk werkbezoek bij TragelZorg. Leuke prijs en interessante rondleiding.

Leuk werkbezoek bij Tragelshop

Deel deze pagina
Geschreven door: Waldy van de Walle MSc RAB
9 februari 2017Tijdens Contacta Goes bezocht ik de stand van Tragel, waar ik aangesproken werd door één van de medewerkers van Tragel Shop. Of ik op de foto wilde voor een actie op de facebookpagina, leuk! De foto werd gemaakt door een medewerker van Scanshop Terneuzen, een locatie van Tragel waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken.

U heeft gewonnen!

Na enkele weken ontving ik een bericht dat ik de 3e prijs had gewonnen met deze fotoactie! Mij werd gevraagd of ik het leuk zou vinden de prijs (een Zeeuwse wijnstopper) op een werklocatie overhandigd te krijgen en gezamenlijk op de foto te gaan.

Altijd leuk natuurlijk, en zo ging ik naar werklocatie De Leest in Hulst, waar het webteam mij een rondleiding gaf. Vol trots hebben ze alle verschillende werkzaamheden en activiteiten laten zien van deze locatie. Daarna hebben we nog over de webwinkel van Tragel gesproken, een online shop die geheel beheerd en beheerst wordt door cliënten (en vrijwilligers). Gezamenlijk konden we elkaar nog wat tips geven.

Samen doen, is samen groeien

De slogan van Tragel is: “Samen doen”, een slogan die mij raakt. Tragel ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking maar laat zien dat, met de juiste begeleiding (zowel professioneel als vrijwillig), prima samengewerkt kan worden met en voor het bedrijfsleven.

Denk onder andere aan het digitaliseren van documenten en archieven, maar ook foto’s, dia’s en negatieven (www.scanshop-terneuzen.nl). Op verschillende locaties wordt dossiervernietiging, productiewerkzaamheden, printwerk en zo meer verzorgd.

Op de door hen beheerde webshop is alle informatie te vinden over de aangeboden diensten van Tragel Shop. Ook de prachtige producten die Tragel breed in de ateliers gemaakt worden staan in de webshop. Dus bent u op zoek naar mooie Zeeuwse (relatie-) geschenken? Kijk dan zeker eens op hun site; www.tragelshop.nl.

Ik was in ieder geval blij verrast met mijn prachtige wijnstopper, én alle mogelijkheden voor het bedrijfsleven om gebruik te kunnen maken van hun diensten!