< p>

KredietVooruit voor kortlopend werkkapitaal, seizoenfinanciering of kortlopend project

‘Vooruit’ voor kortlopend werkkapitaal, seizoenfinanciering of kortlopend project

Deel deze pagina
Geschreven door: Waldy van de Walle MSc RAB
6 februari 2017Er zijn diverse vormen van kredietaanbieders. We kennen allemaal de traditionele aanbieder: de bank. De afgelopen jaren hebben zich vele alternatieven ontwikkeld. Het bekendste alternatief is crowdfunding.

Maar er zijn meer alternatieven waar Claassen, Moolenbeek & Partners met samenwerkt. Eén daarvan is Vooruit.

Kortlopend werkkapitaal, seizoenfinanciering of kortlopende projecten

Vooruit verstrekt kredieten variërend van € 3.000,– tot € 250.000,–. Dit met een looptijd tussen de 3 en 6 maanden. Uitermate geschikt dus voor kortlopend werkkapitaal, seizoen financiering of kortlopende projecten. Vooruit kijkt voornamelijk naar de omzet van een vol voorgaand jaar en de btw-aangiftes van de laatste 4 kwartalen. Uiteraard ook naar eventuele schulden en lang openstaande crediteuren. Geen uitgebreide businessplannen, maar gewoon een uitgesproken verwachting van de eventuele groei het komend halfjaar is vaak al voldoende. Vooruit stelt geen bancaire zekerheden, zoals verpanding van voorraden e.d.

Voorwaarden Vooruit

Uiteraard zijn er voorwaarden om in aanmerking te komen voor een krediet van Vooruit. Deze zijn:

  • De onderneming bestaat minimaal 1 jaar.
  • De omzet wordt geïnd middels PIN-betalingen. Echter via Claassen, Moolenbeek & Partners zijn er ook mogelijkheden indien de omzet wordt geïnd via automatische incasso’s of Ideal.
  • De omzet gerealiseerd via PIN of automatische incasso is minimaal € 50.000,–

Een ander voordeel

Een ander voordeel van Vooruit is dat de aflossing flexibel is van de gerealiseerde dagomzet. Van de omzet wordt dagelijks een, met u vooraf afgesproken, percentage ingehouden. Dit percentage is afgestemd op de verwachting en de looptijd. Op deze manier is de aflossing flexibel met uw omzet.

Claassen, Moolenbeek & Partners heeft met deze aanbieder speciale overeenkomsten, waardoor een screening vooraf mogelijk is. Tevens kan Claassen, Moolenbeek & Partners u begeleiden met de kredietaanvraag bij KredietVooruit.

Meer info

Wilt u meer weten over Vooruit of andere mogelijke financieringsvormen? Neem dan gerust eens contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij staan u graag te woord.