< p>

Kindervilla Reyntje - Claassen, Moolenbeek en Partners

Kindervilla Reyntje

Deel deze pagina

11 juni 2015Jean-Paul Mahu, mede-eigenaar van Kindervilla Reyntje werkt sinds januari 2015 samen met Claassen, Moolenbeek & Partners.

Samenwerking

‘We willen als kinderdagverblijf investeren in de toekomst. En daarom zoeken we ondersteuning bij Claassen, Moolenbeek & Partners. Waldy van de Walle ken ik via het Business Breakfast Network Hulst. Hij kijkt op strategisch niveau mee met de organisatie. Bedrijfsbreed. Met een andere, zakelijke blik kijkt Waldy naar de onderneming. Hij kijkt mee en zoekt bepaalde zaken uit. Bijvoorbeeld hoe we om moeten gaan met het samenvoegen van de peuterspeelzalen en de samenwerking met FoxKids. En dan met name uitwisseling van personeel en de verschillende activiteiten. We bundelen onze krachten, de ruimte en de kennis. Samenwerken loont! Maar ook vanuit financieel oogpunt geeft Waldy advies. Qua onkosten en het vaststellen van het uurtarief. En, hoe kunnen we verbeteren?

Lastige branche

Tegenwoordig zijn de eisen binnen de kinderopvang hoog. Je kunt niet alles zelf meer. Regels en wetgeving veranderen voortdurend. Vroeger kreeg je bij een verkeerde beslissing een waarschuwing. Nu een claim. Je moet doen waar je écht goed in bent. Daarom schakelen we CM&P in. Waldy kan indien nodig advies inwinnen bij de landelijke partners. Ideaal, want de kinderopvang is een lastige branche.

Prettige werkwijze

Het is prettig werken met Waldy. We zitten regelmatig samen. Hij heeft echt kennis van zaken. Altijd vriendelijk en goed bereikbaar. Het voelt vertrouwd.’