Claassen, Moolenbeek & Partners – Bedrijfskundig – en banquair advies

CM&P - Bedrijfskundig en bancair advies > De juiste strategie als basis voor succesvol ondernemen

De juiste strategie als basis voor succesvol ondernemen

Om als ondernemer de koers voor de lange termijn te bepalen, is een heldere bedrijfsstrategie onmisbaar. Deze geeft de juiste richting aan een organisatie en biedt handvatten bij besluitvormingsprocessen.

Strategische verankering in de organisatie

Door uw missie en visie voortdurend helder voor ogen te houden, realistische doelstellingen te formuleren en een gedegen strategisch plan op te stellen, wordt de operationele uitvoering van uw bedrijfsstrategie beter verankerd in uw organisatie. De dagelijkse hectiek zorgt er echter vaak voor dat de gekozen strategie niet meer voortdurend helder op uw netvlies staat. Dit kan leiden tot onduidelijkheid, chaos en verkeerde keuzes. Met alle gevolgen van dien. Vooral bij MKB-bedrijven zien wij dit vaak terug.

Ondernemingsplan-methodiek als basis voor succes

De partners van CM&P helpen u graag om uw doelen te bereiken. Onze Ondernemingsplan-methodiek helpt u om strategische keuzes te maken voor de middellange termijn. Wij geloven in gedeelde kennis en zijn graag uw sparringpartner. Samen komen we tot een kwalitatief hoogwaardig ondernemingsplan, gebaseerd op een uitgebreide sterkte-zwakteanalyse van de onderneming. Zo krijgen we de plannen en de weg naar resultaat helder. Efficiënt samenwerken staat daarbij centraal: in ongeveer 17 weken schrijven wij samen met u (en uw staf) een duidelijk ondernemingsplan.

Heeft u (tijdelijk) hulp nodig, bijvoorbeeld vanwege drukte of het wegvallen van een medewerker dan biedt Management Support of Project Management uitkomst. We zetten altijd de specialist in die het beste bij u past. Neem vrijblijvend contact met ons op. In overleg bekijken we wat het beste bij u past.

Toon casussen (16)