Interview jonge ondernemer Lloyd Nathaniël – Restaurant Amable Kamperland

Deel deze pagina
Geschreven door: Waldy van de Walle MSc RAB
15 februari 2017

Lloyd Oudeman

Restaurant AMABLE is een familiebrasserie waar men zowel voor lunches als diners terecht kan. Het restaurant is gehuisvest in een oud-hervormde kerk in het Toeristische Kamperland. Claassen, Moolenbeek & Partners ondersteunde op het gebied van bedrijfsmatige en bancaire zaken.

We praten graag eens met de jonge ondernemer Lloyd Nathaniël.

Kunt u in het kort iets vertellen over uw bedrijf / plannen?

‘Eind mei / begin juni 2016 startte mijn vader als marketeer aan een vastgoedproject. Hij vroeg of dit bijzondere pand iets voor mij kon zijn. Hij wist tenslotte van mijn horeca-ambities. Toen ik het voor het eerst zag, was ik meteen razend enthousiast.

Wanneer gaat het restaurant open?

Halverwege maart 2017 zal familie-brasserie Amable haar deuren openen. Nadat de kerk vele jaren heeft leeggestaan, zijn we nu nog druk doende met alle voorbereidingen die komen kijken bij het openen van een horecagelegenheid.

Wat kunnen de klanten verwachten bij Amable Kamperland?

Met gangbare gerechten in een nieuw jasje hopen we zowel de toeristen als de lokale bewoners te verrassen. Het is een mooie aanvulling op de bestaande horeca.

U heeft hulp ingeschakeld door Claassen, Moolenbeek & Partners. Waarom?

Ik heb geen ervaring met gemeentelijke als bancaire zaken. Het leek me dan ook meer dan logisch om CM&P in te schakelen.

Wat heeft CM&P precies voor u betekend?

Door ervaring en kunde van CM&P hebben we een goed beeld gekregen van het financiële plan rondom mijn ideeën. Dankzij dit plan heb ik mijn financiering snel én goed kunnen regelen. Ook met de gemeente werd alles op een goede manier in orde gebracht.

Wat was opvallend aan de samenwerking?

Door de eigen inbreng van Waldy van de Walle en zijn uitgebreide netwerk, is alles snel en soepel geregeld. Dit gaf een zeer prettig en zeker gevoel, omdat ik zelf de ervaring niet had. Bovendien heb ik als jonge ondernemer tijdens onze gesprekken ontzettend veel van hem geleerd.

Hoe bent u in contact gekomen met Waldy van de Walle?

Waldy regelde destijds een aantal zaken voor mijn vader. Op die manier heb ik Waldy ook om advies gevraagd.

Waarom zou u Claassen, Moolenbeek & Partners aanbevelen aan anderen?

Schoenmaker blijf bij je leest, zeg ik altijd maar. Waldy van de Walle ontzorgt zijn klanten van ingewikkelde zaken: bedrijfsmatig en bancair. Ik kan me bezig houden met mijn eigen professie, mijn passie. Dat is horeca!’

Meer info op Facebook-Pagina Amable.

Over de auteurs

Waldy van de Walle MSc RAB FJ / BV

Waldy is zeer ervaren in het begeleiden van financieringsaanvragen. Zowel bancaire aanvragen als ook aanvragen via alternatieve financieringen. Daarnaast is Waldy crowdfundbemiddelaar bij GeldvoorElkaar.nl. In opdracht van Geldvoorelkaar.nl helpt hij de accountants, administratiekantoren en financieel adviseurs bij het opstellen en begeleiden van een financieringsaanvraag.

Je kunt hem bereiken op: 06 – 30 41 56 41 of via mail.