Internet biedt bedrijven volop groeikansen.

Deel deze pagina

10 oktober 2012

Internet is één van de groeimogelijkheden voor bedrijven. Claassen, Moolenbeek & Partners constateert dit na de begeleiding van diverse bedrijven naar groeimogelijkheden in de bestaande of nieuwe markten.  De ondernemer is nu wel klaar is met de kostenreductie en hunkert naar groei.

Deze groei ligt veelal via internet voor het grijpen. Nog steeds zien we dat vele marketingmiddelen worden ingezet op de traditionele marketing manier. Het internet geeft bedrijven onder andere de kans om nieuwe geografische markten aan te boren of bestaande markten direct te gaan bedienen.

De grenzen vervagen en daar waar u vroeger een office nodig had in het buitenland om uw producten te verkopen, is het nu mogelijk om via een website klanten te winnen voor uw producten. Zalando is een bedrijf welke op agressieve wijze de Nederlandse markt is gaan bewerken en binnen 1 jaar de grootste en meest bekende schoenenwinkel van Nederland is.

Claassen, Moolenbeek & Partners helpt u om de kansen van uw bedrijf in kaart te brengen waar de kansen in de huidige markt liggen voor uw bedrijf. De volgende stap is om deze kansen te vertalen in een concreet plan van aanpak inclusief kosten- en baten analyse. Wij zijn ervan overtuigd dat onze expertise u kan helpen de groei in uw bedrijf te bewerkstelligen. De investering hiervoor verdient de ondernemer dubbel en dwars terug.