INFORMATIEAVOND CROWDFUNDING.

Deel deze pagina

15 september 2014In de week van 22 september tot 26 september organiseert de branchevereniging Nederland crowdfunding, in samenwerking met het Ministerie van Economische Zaken, de WEEK VAN DE CROWDFUNDING.

Ook in Hulst hebben we al te maken gehad met een uniek project van crowdfunding. Mr.Smith Conceptstore. Mr.Smith en Claassen, Moolenbeek & Partners hebben dan ook gemeend om in deze week de ondernemers en andere belangstellende te informeren wat crowdfunding is en wat de effecten zijn op plannen van ondernemers. HOE DROMEN WERKELIJKHEID WORDEN.

Op deze avond krijgt u niet alleen informatie over crowdfunding, maar ook wat de impact is geweest op MR.SMITH. Hoe alles is verlopen Verder is er ruim tijd om vragen te stellen aan de diverse professionals die aanwezig zijn. Zo zijn er aanwezig: Pim van de Velden van Kapitaal op Maat – Jeroen Verstraeten van Kindt & Biesbroeck – Carina De Becker marketing deskundige van Over Here – Waldy van de Walle van Claassen, Moolenbeek & Partners en uiteraard ook Diane Steinfort van Mr.Smith Conceptstore.

Wij nodigen u dan ook uit van harte uit voor deze informatieavond.

WANNEER:   WOENSDAG 24 SEPTEMBER 2014.
TIJD: 20:00 UUR (deuren gaan om 19:30 uur open)
WAAR: MR.SMITH CONCEPTSTORE – STEENSTRAAT 23 – HULST.