< p>

Hoorn - bedrijfsadvies & financieel advies - CM&P

Hoorn

CM&P Hoorn

Wie Hoorn zegt, denkt onmiddellijk aan de rijke VOC-geschiedenis van Nederland. Die rijke historie is nadrukkelijk voelbaar in de stad. Niet alleen vanwege de vele historische gebouwen, maar juist ook bij de mentaliteit van de MKB – Hoornaren.

Naast transformatie werkt de gemeente ook aan nieuwe bedrijventerreinen. Aan de noordwest kant van de kern wordt een nieuwe bedrijfslocatie ontwikkeld. Ook zijn op bedrijventerrein Vèèneslat Zuid sportvelden getransformeerd tot bedrijfslocatie.

Bedrijfsadvies in Hoorn

Een goed onderbouwde en duidelijke bedrijfsstrategie is voor jou als ondernemer onmisbaar. De bedrijfsstrategie ligt namelijk aan de basis voor alle beslissingen die worden genomen binnen de onderneming. Met dank aan het stappenplan dat onze adviseurs hanteren kan binnen een korte tijd een duidelijke bedrijfsstrategie worden opgesteld voor jouw onderneming. Met dank aan een strategisch bedrijfsadvies voor jouw onderneming in de regio Hoorn, zal jouw onder neming op een hoger niveau gaan presteren. Onze adviseurs helpen graag met het bereiken van de voor jouw onderneming gestelde doelen. Onze methodiek om een goed ondernemersplan op te stellen zal helpen bij het maken van de beste strategische keuzes voor jouw onderneming voor de middellange termijn.

Financieel bedrijfsadvies in Hoorn

Als onderneming doorloop je verschillende fases en iedere fase vraagt om een ander type financiering. De adviseurs van Claassen, Moolenbeek & Partners bieden een financieel bedrijfsadvies op maat voor jouw onderneming in Hoorn of omstreken. Op de lange termijn levert de juiste financiering veel financiële voordelen op.

Advies door een partner in Hoorn

Ben je in de regio Hoorn op zoek naar een strategisch- of financieel bedrijfsadvies voor jouw onderneming? Dan ben je bij Claassen, Moolenbeek & Partners op het juiste adres.

Wil je weten wat de mogelijkheden voor jouw eigen onderneming zijn? Onze deur op aan de Asterweg 19 – D12 Unit 5, 1031 HL in Amsterdam staat voor je open. We komen natuurlijk ook graag naar je toe.

We hebben vestigingen door heel Nederland, bekijk hier onze andere vestigingen.


Adres vestiging Hoorn

Asterweg 19 - D12 Unit 5, 1031 HL Amsterdam
088 – 2636750

Contactformulier