< p>

HET GELD LIGT OP STRAAT! - Claassen, Moolenbeek en Partners

HET GELD LIGT OP STRAAT!

Deel deze pagina

3 juni 2015

afbeelding copyright CM&P

Met enige regelmaat spreek ik ondernemers die moeite hebben met het krijgen van een financiering. Daarbij wijst men dan met een beschuldigende vinger naar de banken. Die zouden ondernemers alleen maar dwars zitten. Maar zijn de banken tegenwoordig de enige vorm van financiering? NEE!

DE SCHIJF VAN VIJF

Tegenwoordig hebben we de beschikking over de schijf van VIJF. Vijf vormen waar men als ondernemer uit kan putten voor de financiering van uw investeringen.

Bancaire financieringen

Ten eerste is dit nog steeds de bancaire financieringen. Hoewel de kredieteisen strenger zijn geworden zijn banken nog wel steeds bereid om te financieren of een deel te financieren.

Borgstellingskredieten

De tweede vorm is financiering van de overheid. Denk maar eens aan Borgstellingskredieten, maar ook aan innovatieve financieringen. Zowel van de landelijke overheid als van de provinciale overheid.

Participatie maatschappijen.

De derde vorm zijn participatie maatschappijen, ofwel groepen van particuliere investeerders. Zij willen graag financieren. Dit kan in de vorm van een financiering, maar ook in de vorm van een inbreng van eigen vermogen. Maar hoe bereik je die? CM&P is lid van de Nederlandse Vereniging van Participatie Maatschappijen. We hebben vele contanten met diverse investeerders.

Kredietunies

De vierde vorm zijn kredietunies. Kredietunies brengen spaarders en ondernemers bij elkaar. CM&P heeft een exclusieve samenwerking met de Vereniging Kredietunies Nederland. We zijn verantwoordelijk voor vele oprichtingen van kredietunies in Nederland.

Crowdfunding

De vijfde vorm is crowdfunding. CM&P heeft met diverse crowdfundingplatforms exclusieve overeenkomsten. Dit kan zeer voordelig zijn.

Laat u begeleiden

Kortom financieren vergt specialistische kennis. Door onze lange ervaring en door onze onafhankelijkheid zijn wij in staat om voor u de beste vorm van financiering te vinden. Neem vrijblijvend eens
contact
op met ons om uw mogelijkheden samen te bespreken.