Harderwijk

As-t nie kan zo-as ’t mut dan mu’t-ma zo-as ’t kan

Harderwijk oftewel Hâddewiek is een stad in Gelderland. Door de afsluiting van de Zuiderzee en de inpolderingen in het IJsselmeer, is de visserij geheel wegvallen. De Hardewijker laat zich echter niet zomaar met een kluitje in het riet sturen en is gaan zoeken naar nieuwe kansen. Harderwijk drijft nu vooral op de veelzijdige industrie, het toerisme en de dienstverlening. Harderwijk kent veel toerisme, onder meer vanwege het dolfinarium, sauna- en welnessresort  en jachthavens.

Strategisch bedrijfsadvies in Harderwijk

Om de koers voor je onderneming voor de lange termijn te bepalen is een goed en helder geformuleerde bedrijfsstrategie onmisbaar. Met dank aan een duidelijk opgesteld stappenplan zal jij snel de door jou gewenste bedrijfsstrategie voor jouw bedrijf helder in kaart hebben. Met dank aan een goede bedrijfsstrategie gaat je onderneming naar een hoger niveau. Onze adviseurs helpen je graag om de doelen voor jouw onderneming te behalen. Wij stellen via een bepaalde methodiek een strategisch plan op en dit plan zal helpen om de juiste strategische keuzes te kunnen maken voor de lange termijn.

Financieel bedrijfsadvies in Harderwijk

Een onderneming doorloopt verschillende fases en iedere fase vraagt op haar beurt om een ander type bedrijfsfinanciering. Welke financieringen zijn voor jouw onderneming interessant om de doelen te halen? Hier helpen onze adviseurs je bij. Een juist financieringsplan zal ervoor zorgen dat de winstgevendheid van de onderneming aanzienlijk hoger is.

Advies door een partner in Harderwijk

Wil je iemand met een frisse blik laten kijken naar jouw onderneming en ben je op zoek naar een strategisch- of een financieel bedrijfsadvies in de regio Harderwijk? Neem dan contact op met een van onze plaatselijk partners. Onze vestiging in Harderwijk heeft haar focus liggen op de regio Harderwijk, Dronten, Ermelo, Nunspeet en Zeewolde.

Naast dat we helpen ondernemers succesvoller te worden, zijn we op zoek naar nieuwe partners voor de regio Harderwijk. Wil je jezelf aanmelden als partner? Kijk dan voor meer informatie op: www.cmenp.nl/word-partner.


Adres vestiging Harderwijk

Oosteinde 23, 3842DR Harderwijk
040-2121120

Contactformulier