Groningen

Claassen, Moolenbeek & Partners - Groningen

Er gaat niets boven Groningen! De stad Groningen behoort tot de top 10 van Nederland grootste gemeenten. Van oudsher is Groningen een centrum van handel en (voedingsmiddel)industrie. De diversiteit van de stad is er ook vanwege de aanwezigheid van de Rijksuniversiteit, de Hanzehogeschool, het Universitair Medisch Centrum, de Dienst Uitvoering Onderwijs en de Rechtbank van Noord-Nederland.

 

Strategisch bedrijfsadvies in Groningen

Het is voor een bedrijf van belang om de missie en visie van de organisatie voortdurend helder onder ogen te houden. Met behulp van de missie en visie kunnen realistische doelstellingen worden geformuleerd waarmee de strategie behaald moet gaan worden. Wanneer de strategie van een onderneming niet helder is, kan dit leiden tot onduidelijkheid met chaos en verkeerde keuzes met als resultaat.

 

Claassen, Moolenbeek & Partners helpt jouw onderneming met het formuleren van een realistische bedrijfsstrategie aan de hand van een duidelijk stappenplan. Het stappenplan zorgt ervoor dat je in korte tijd jouw strategie helder hebt waardoor je kunt bouwen aan een stabiele toekomst.

Heb je moeite met het opstellen van je bedrijfsstrategie? Dan helpen de partners van Claassen, Moolenbeek & Partners je graag om met onze methodiek een heldere strategie op te stellen voor de middellange termijn.

Wij sparren graag met je om met behulp van de gedeelde kennis een helder kwalitatief ondernemingsplan te formuleren. Bij ons staat een efficiënte samenwerking centraal en we schrijven in ongeveer 17 weken met jou en jouw staf een duidelijk ondernemingsplan.

 

Financieel bedrijfsadvies in Groningen

Elke onderneming doorloopt een aantal fases gedurende een levenscyclus. Elke fase kent haar eigen bedrijfsfinancieringen om de strategische doelen van de onderneming te kunnen bereiken. Een goede bedrijfsfinanciering zorgt ervoor dat de winstgevendheid van een onderneming aanzienlijk vergroot wordt.

Bij Claassen, Moolenbeek & Partners leveren we maatwerk en zorgen we dat we de juiste bedrijfsfinanciering voor jouw bedrijf weten te realiseren. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring op het gebied van bedrijfsfinancieringen en hierdoor hebben we kennis van alle varianten. We zijn thuis in elk type financiering.

 

Bedrijfsadvies door een partner in Groningen.

Ben je op zoek naar strategisch of financieel bedrijfsadvies voor jouw onderneming in de buurt van Groningen? Dan ben je bij ons op het goede adres.

De regio Groningen kent veel MKB-ondernemers, met bijna allen dezelfde typische eigenschap: doorzetters!  Zeggen ze in een andere grote stad in Nederland geen woorden maar daden; de Groninger roept: “nait soezen moar broezen” 

Claassen, Moolenbeek & Partners heeft vestigingen door heel Nederland. Bekijk hier onze andere vestigingen.

 


Adres vestiging Groningen

Zernikepark 12, 9747 AN Groningen
088 – 2636710

Contactformulier