< p>

Geen rondjes meer draaien - Claassen, Moolenbeek en Partners

Geen rondjes meer draaien

Deel deze pagina

14 november 2013Een casus van ons betreft een rijwielhandelaar. Op advies van zijn bankier nam hij contact op met René van den Hoorn van kantoor Harderwijk. Dit is wat hij vertelde over de samenwerking.

“Ik vroeg Rene de liquiditeit beter op orde te krijgen. Als ondernemer moet je tenslotte in 10 dingen goed zijn en dat valt niet mee. Doordat René de juiste vragen stelde, een goed plan opstelde en een vinger aan de pols houd, hebben we nu een veel beter overzicht en wordt ons bedrijf een rank zeiljacht in plaats van een mammoet tanker.

René bracht alles goed in kaart en maakte mij duidelijk hoe ik ervoor sta en wat de prioriteiten zijn. Hij is ook niet alleen cijfermatig bezig. Hij probeert de ondernemer beter te leren kennen door in zijn huid te kruipen, zonder je het gevoel te geven dat hij boven op je nek zit. Ik vind dit zeer prettig.

De grote lijnen worden daardoor goed in de hand gehouden, ik krijg meer tijd voor mijn klanten, en hij weet snel hoe de hazen lopen. En mocht het onverhoopt nodig zijn extra advies in te winnen over een specifiek onderwerp, dan kunnen ze altijd terugvallen op een van de andere 100 partners met ieder zijn eigen specialisaties.

Kortom , voor iedere ondernemer aan te bevelen. Je kunt weer een afslag op de rotonde nemen in plaats van rondjes te blijven draaien. Ik ben er blij mee!”

De rijwielhandelaar heeft niet meer het gevoel dat hij een fiets uit de vorige eeuw moet rondtrappen.