< p>

Eindhoven- bedrijfsadvies & financieel advies - CM&P

Eindhoven – hoofdkantoor

CM&P Eindhoven

Eindhoven, gelegen in de Kempen, is misschien wel de meest slimme regio van Europa. Een gebied met veel technologische en innovatieve MKB-bedrijven. Een levendig gebied waardoor veel retail- en horecabedrijven goed kunnen presenteren.

Strategisch bedrijfsadvies Eindhoven

Heeft jouw onderneming moeite om tot een heldere strategie te komen? Dan kan dit in de toekomst leiden tot onduidelijkheid, chaos en verkeerde keuzes. Maar geen zorgen. Bij Claassen, Moolenbeek & Partners bieden we een strategisch bedrijfsadvies op maat.

Binnen korte tijd kan jouw bedrijf rekenen op een heldere bedrijfsstrategie met dank aan een duidelijk stappenplan. Onze partners gaan namelijk aan de hand van onze methodiek voor jouw onderneming aan de slag om een heldere strategie op te stellen voor de middellange termijn.

Wij geloven in gedeelde kennis waardoor we ook graag samen met jou in gesprek gaan om tot een helder geformuleerde strategie te komen. Samen stellen we een helder en kwalitatief ondernemingsplan op, dat is gebaseerd op een analyse van de sterke en zwakke kenmerken van jouw onderneming.

Efficiëntie staat bij onze samenwerking centraal. In ongeveer 17 weken schrijven we samen met jou en jouw staf een duidelijk ondernemingsplan.

Financieel bedrijfsadvies Eindhoven

Een onderneming doorloopt altijd een bepaalde levenscyclus die uit diverse fases bestaat. Iedere fase vraagt op haar beurt vervolgens om een ander type bedrijfsfinanciering zodat de strategische doelen van de onderneming worden behaalt. Met dank aan een juiste bedrijfsfinanciering kan de winstgevendheid van een onderneming aanzienlijk worden vergroot.

Wij leveren maatwerk. Hierdoor weten we altijd de juiste bedrijfsfinanciering voor jouw bedrijf te realiseren. Het maakt niet uit om wat voor type bedrijfsfinanciering het gaat. Wij hebben met vele vormen bedrijfsfinancieringen ervaring.

Bedrijfsadvies door een partner in Eindhoven

In de regio Eindhoven ontstaan veel nieuwe bedrijven. Ook Claassen, Moolenbeek & Partners vond in 1983 (!) hier zijn oorsprong. In Eindhoven heeft CM&P tegenwoordig 2 vestigingen.

Voor advies bedrijfskundig en financieel advies in de regio Brainport, verwijzen wij je graag naar de Beemdstraat. Aan de Vondellaan in Eindhoven is men vooral gericht op de eigen organisatie en samenwerking met landelijke partijen.

Voor algemene vragen over de organisatie, neem contact op met ons hoofdkantoor.

We hebben vestigingen door heel Nederland, bekijk hier onze andere vestigingen.


Adres vestiging Eindhoven – hoofdkantoor

Vondellaan 23, 5611 NX Eindhoven
040 - 212 11 20

Contactformulier