< p>

Een melange van financieringen - Claassen, Moolenbeek en Partners

Een melange van financieringen

Deel deze pagina

14 maart 2017Vorig jaar kreeg Peter van Dongen, directeur-eigenaar van SI Coffee Solutions, de mogelijkheid om het belang van zijn mede-directeur over te nemen. Met ondersteuning van Claassen, Moolenbeek & Partners heeft hij in september 2016 de overname kunnen afronden, mede door het succesvol aantrekken van financiering bij de ING.

SI Coffee Solutions is een landelijk actieve en sterk groeiende onderneming die zowel voor de horeca als het bedrijfsleven “de juiste koffie- en theebeleving” invult. Met een uitgebreide product portfolio van machines, ingrediënten en toebehoren is SI Coffee Solutions in staat om voor iedere wens op het gebied van warme (en koude) drankvoorzieningen de juiste oplossingen te bieden. “Wat ons bijzonder maakt is, dat wij onderscheidende producten, top kwaliteit, excellente service met een hoge beschikbaarheid leveren tegen een eerlijke prijs”, aldus Peter van Dongen, directeur. 

DE FINANCIERING CASE

Peter van Dongen: “Je business partner uitkopen maar dan…….

gelukkig heb ik in het verleden Albert Beckers ontmoet. Het was voor mij meteen duidelijk. Bij een dergelijk traject geef je toch je gehele bedrijf bloot en dan is het fijn wanneer je met iemand samenwerkt waarvan je weet dat het in goede handen is. Na een korte scan van het bedrijf kwam Albert al snel met het bericht dat hij financiering mogelijkheden zag voor de overname. Dit gaf mij vertrouwen en rust. Albert heeft zijn financiering -rapport neergelegd bij de huisbankier en dit heeft geresulteerd in een prima offerte, die door het inbouwen van de Borgstellingsfaciliteit MKB ook rente technisch bijzonder interessant was. Hierbij is gebleken hoe waardevol de financiering kennis en kunde van Albert is. Ik ben Albert zeer dankbaar voor alles wat hij voor mijn bedrijf heeft gedaan”.

KLANT TIP:

Peter van Dongen heeft er voor gekozen om periodiek met Albert Beckers, één van de vier partners van Claassen, Moolenbeek & Partners van de vestiging Beemdstraat in Eindhoven een toepasselijke “goede kop koffie te drinken”, om daar waar nodig te klankborden en gebruik te maken van zijn bedrijfskundige, organisatorische en financiële kennis en brede ervaring.

Over de auteur

drs. Albert Beckers RA RO

Albert heeft 25 jaar bij de Rabobank gewerkt, waarvan 10 jaar als (interim) directeur/directievoorzitter van 5 verschillende lokale Rabobanken en 15 jaar in diverse managementfuncties bij Rabobank Nederland. Vanaf 2012 is hij part-time docent/afstudeerbeoordelaar post-HBO opleiding Financieel Management Eindhoven/Nijenrode.

Wil je in contact komen met Albert? Bel 06 – 20 49 32 58 of mail!