< p>

De praktijk: een klant aan het woord - Claassen, Moolenbeek en Partners

De praktijk: een klant aan het woord

Deel deze pagina

27 november 2013Samen koken is genieten!

Als gastvrouw kan ik mijn passie voor samen koken en eten delen met anderen. In mijn kookstudio bied ik mijn gasten de ruimte om op een informele manier samen te  genieten van het samen zijn, samen koken en samen eten.

Aan het woord is Dorothé Saasen van Kookstudio Culinair Centrum Aarle-Rixtel (www.culinaircentrum.nl).

Sinds april 2012 mag ik mijzelf de trotse eigenaresse noemen van Kookstudio Culinair Centrum Aarle-Rixtel. De professionele hulp van Tony van Tol van C,M & P heeft er zeker toe bijgedragen dat ik deze kookstudio voor een goede prijs en met de juiste afspraken heb kunnen overnemen. Hij heeft samen met mij bekeken of de aankoop haalbaar was, de onderhandelingen gevoerd en een koopcontract opgesteld. Dit was voor mij van grote waarde bij het aankoopproces. Want kopen én verkopen gaat toch gepaard met een grote brok emotie, die door bemiddeling van een derde buiten spel komt te staan.