< p>

Crowdfundingbemiddelaar Geldvoorelkaar.nl - Claassen, Moolenbeek en Partners

Crowdfundingbemiddelaar Geldvoorelkaar.nl

Deel deze pagina
Geschreven door: Waldy van de Walle MSc RAB
4 mei 2017Claassen, Moolenbeek & Partners heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het financieren van het MKB. Zowel voor kleine aanvragen van enkele tienduizenden euro’s tot aanvragen van vele miljoenen. Hiervoor heeft CM&P de ervaring en daarnaast de relaties. Relaties in de bancaire hoek, met investeerders en in de crowdfunding. Zo ook met het grootste crowdfundingsplatform van Nederland, Geldvoorelkaar.nl.

Geldvoorelkaar.nl

In 2010 ontwikkelden Edwin Adams en Martijn van Schelven het idee om een crowdfundingsplatform te starten. Vanwege de krediet- en bankencrisis zagen zij de noodzaak in dat de markt een nieuwe impuls nodig had om zich verder te kunnen ontwikkelen. In 2011 is Geldvoorelkaar.nl live gegaan als eerste crowdfundingsplatform in Nederland. De missie van Geldvoorelkaar.nl is om het financiële landschap op een positieve wijze te veranderen door bij te dragen aan de financierbaarheid van plannen van ondernemers.

Door alternatieve financiering krijgen MKB-ers de kans om te kunnen groeien. De samenleving krijgt de mogelijkheid om geld te beleggen en zo bij te dragen aan maatschappelijke projecten. Inmiddels heeft Geldvoorelkaar.nl door dit samenspel van lenen en investeren meer dan 1.169 bedrijven en particulieren gefinancierd met een totale funding van bijna 106 miljoen euro. Geldvoorelkaar.nl hanteert een gedegen kredietbeoordeling en beschikt over een vergunning van de AFM. Vandaag de dag is Geldvoorelkaar.nl het grootste crowdfundingsplatform in Nederland en één van de grootste van de EU.

Aanvragen bij Geldvoorelkaar.nl

Iedere MKB-er kan zelfstandig een aanvraag indienen via Geldvoorelkaar.nl. Dat kan ook in samenwerking met een accountant of financieel specialist. Uw aanvraag wordt beoordeeld door een persoonlijke beoordelaar en een riskmanager. Zij beoordelen uw aanvraag op realiteit en risico’s. Dit kan leiden tot een toewijzing, maar ook tot een afwijzing.

Waarom wordt een aanvraag afgewezen?

Een groot aantal aanvragen bij Geldvoorelkaar.nl wordt afgewezen. Vaak omdat de risico’s te groot zijn voor de investeerder. Maar ook omdat er geen goed plan aan ten grondslag ligt. En dat laatste is natuurlijk jammer. De risico’s van uw financiering kunnen dan niet goed worden beoordeeld. Door een niet goed onderbouwd plan kunt u dus uw dromen niet waar maken.

CM&P Zuidwest-Nederland officieel crowdfundingbemiddelaar

Wij proberen een afwijzing te voorkomen! CM&P Zuidwest-Nederland heeft met Geldvoorelkaar.nl in april 2017 een samenwerkingsovereenkomst afgesloten. Wij treden voor Geldvoorelkaar.nl op als crowdfundingbemiddelaar.

Kosteloos helpt CM&P u met het invullen van uw aanvraag voor een krediet via Geldvoorelkaar.nl. We doen dit direct in het systeem van Geldvoorelkaar.nl. Wij zijn tevens getraind hoe uw plan beoordeeld wordt door zowel de persoonlijke beoordelaar als de riskmanager. En we kunnen zaken als BKR registraties, Graydon en Creditsafe direct voor u opvragen. Hierdoor vergroot u de kans op een succesvolle aanvraag. 

Heeft u eerder al een afwijzing ontvangen van Geldvoorelkaar.nl? Ook dan kunt u altijd nog gebruik maken van de diensten van CM&P Zuidwest-Nederland. Wellicht door wat toevoegingen van de juiste cijfers of kengetallen kan uw aanvraag alsnog worden goedgekeurd.

Meer weten

Heeft u investeringswensen, vragen of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.