< p>

Crowdfunding LIVE: neem zelf de proef op de som - Claassen, Moolenbeek en Partners

Crowdfunding LIVE: neem zelf de proef op de som

Deel deze pagina

6 mei 2015

Velen denken erover, relatief weinig ondernemers die deze weg zoeken. Crowdfunding. Mensen die u (nog) niet kent investeren in uw plannen. Stap zelf eens in die rol en beleef het van de andere kant. Neem zelf de proef op de som.

Booming business: 2e hands en nieuw vinyl LP’s

Doe eens mee voor een luttel bedrag (€ 50,- lening tegen 7% rente) bij – in dit geval – Geldvoorelkaar: Diggers Recordstore. Voorheen Sounds-Records aan de Nieuwlandstraat, waar het nu veel te klein is om alle vraag te kunnen bedienen. Vanaf 1 juni met 350 m2 de grootste platenzaak en HET adres voor zowel 2e hands als nieuw vinyl LP’s en Singles. Kijk snel op https://www.geldvoorelkaar.nl/geld-investeren/projecten/project.aspx?id=10641

05_starters_web_c

Wel snel kijken en handelen, want de verwachting is dat de target van 45 mille in no-time bereikt zal zijn. Vindt u 7% nog niet genoeg? Dan gebruikt u de kortingsvoucher als u zelf 2e hands LP’s gaat kopen aan de Korvelseweg 15 in Tilburg. En als u  € 250,- belegt bent u van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de feestelijke opening op zondag 31 mei (met liveoptreden op het eigen podium en een rondleiding in de zaak). Wat is uw favoriete artiest?

Marketing primaire doel

Deze ‘showcase’ laat 100% marketingfunctie van Crowdfunding zien. De ondernemer – Jaap de Groot kan met eigen middelen de investering ook betalen, maar geeft er de voorkeur aan om enerzijds extra publiek te trekken voor zijn winkel, anderzijds om daardoor in de toekomst nog meer op de niet-voorspelbare 2e hands inkoop te kunnen gaan investeren. Een optimale voorraad staat garant in deze branche voor succesvolle omzet. Marketing is hier het belangrijkste doel voor de onderneming.

Succes met uw belegging in Diggers Recordstore, en veel (luister)plezier!

Aanvullend of vervangend niet-bancair financieren: ook iets voor u?

Crowdfunding is slechts één van de Nieuwetijdse vormen van financieren. Hebt u bijvoorbeeld een bedrijfspand en is dat tegen gunstige rente maar omvangrijke aflossingsverplichtingen gefinancierd? Of wilt u af van de privé borgstelling vanwege die hypotheek? Wij hebben mogelijkheden waarvoor we graag samen met u kijken of die ook voor u passend zijn te maken.

Neem contact op met Claassen, Moolenbeek & Partners – Tilburg: mail naar tilburg@cmenp.nl of bel 013 – 8200 340.