< p>

Crowdfunding bemiddeling geld voor elkaar

Crowdfundbemiddelaar Geldvoorelkaar.nl

Deel deze pagina
Geschreven door: Waldy van de Walle MSc RAB
12 juli 2018Crowdfunding is één van de alternatieve manieren om te financieren. Het wordt steeds een belangrijker instrument om te komen tot een goede financiering. Immers is de markt van crowdfunding de eerste helft van 2018 weer met 36% gegroeid tot een niveau van 115 miljoen, verdeeld over 1.127 projecten. Ook de regelgeving wordt steeds volwassener. Zo adviseert de AFM dat de projectinformatie beter moet. Geldvoorelkaar.nl is één van de eerste platformen die zich hebben geconfirmeerd aan de nieuwe standaard van de AFM.

Crowdfunding door accountants en administratiekantoren

Ook accountants en administratiekantoren vinden de weg naar crowdfunding. Toch is er nog veel behoefte aan extra ondersteuning binnen deze groep om te komen tot een goed en fiat eerwaardig project. Binnen Geldvoorelkaar.nl is een groep actief die accountants, administratiekantoren en financieel adviseurs ondersteunen met de aanvraag. Dit zijn de crowdfundbemiddelaars van Geldvoorelkaar.nl. Onder leiding van de Business development Manager, Wim Burger, staan zij klaar om klanten van de accountants, administratiekantoren en financieel adviseurs te begeleiden tot een goede aanvraag. Deze kan dan direct door de beoordelaar van Geldvoorelkaar.nl beoordeeld worden. Een ander voordeel is dat het proces van indienen tot en met publicatie drastisch kan worden ingekort.

Een hele eer

Zo is bijvoorbeeld Waldy van de Walle van Claassen, Moolenbeek & Partners Zuidwest-Nederland een van de crowdfundbemiddelaar van Geldvoorelkaar.nl. In opdracht van Geldvoorelkaar.nl helpt Waldy de accountants, administratiekantoren en financieel adviseurs. Waldy: “Door mijn brede kennis van financieringen en mede door de diverse gerealiseerde projecten heeft Wim Burger mij gevraagd deze taak op me te nemen in de regio Zuidwest-Nederland. Ik ervaar dat als een hele eer.”

Meer info

Met onze ervaring in bedrijfsfinancieringen geven wij samen richting aan jouw onderneming en bereiken daarmee sneller je (toekomst-)plannen. Neem gerust eens contact op voor een vrijblijvende kennismaking of een financieel plan. Met onze landelijke dekking is er altijd wel een expert in de buurt, die op een creatieve manier kan meedenken over bedrijfsfinancieringen. Zoek hier een vestiging bij jou in de buurt.

Mocht je een project hebben en eens willen sparren met een crowdfundbemiddelaar van Geldvoorelkaar.nl, neem dan gerust contact op.

Over de auteur

Een scherpe blik, begrijpelijke taal en een kundig adviseur aan je zijde. Dat typeert Waldy van de Walle in zijn werkwijze. Door ervaring en zijnachtergrond is hij goed inzetbaar op alle facetten van bedrijfsfinancieringen, bedrijfswaardering en bedrijfsoverdrachten.Hij heeft een brede en vooral creatieve manier van denken in financieringen. Met name ook alternatieve financieringen.