< p>

Door nieuwe samenwerking CM&P Zuidwest-Nederland bundeling van expertise

Door nieuwe samenwerking CM&P Zuidwest-Nederland bundeling van expertise

Deel deze pagina
Geschreven door: Waldy van de Walle MSc RAB
26 februari 2019Roeland Verbeet en Waldy van de Walle zijn allebei werkzaam als partner van CM&P. Ze gaan samenwerken onder de noemer CM&P Zuidwest-Nederland. Een samenwerking waar ze beiden veel zin in hebben.

Samenwerking

Roeland: “De vestigingen Hulst, Bergen op Zoom en Breda vormen de uitvalsbasis voor de hele regio. Vanuit deze kantoren bezoeken we onze (potentiële) klanten of ontvangen we onze relaties. De samenwerking is gericht op kennisdeling, inzet van elkaars expertise en sparren over cases. Daarbij benutten we ons gezamenlijke netwerk, kunnen we elkaar vervangen bij afwezigheid en gezamenlijke marketingactiviteiten ontplooien. Kortom, de kracht van CM&P wordt optimaal benut in de regio en daar profiteren de klanten van.”

Dezelfde visie

De samenwerking is op een hele natuurlijke manier tot stand gekomen. Toen Roeland Verbeet partner werd bij CM&P, leerde hij Waldy kennen. Tijdens zijn oriëntatie op het partnerschap bij CM&P had Roeland een afspraak gepland met Waldy omdat die al een aantal jaren actief is in de regio Zuidwest. “Tijdens onze afspraak bleek al snel dat we op dezelfde manier aankijken tegen het proactief en kwalitatief goed adviseren van klanten”, vertelt Roeland. “Zo is eigenlijk de wens ontstaan om met elkaar te gaan samen werken. Dit overigens zonder de eigen identiteit van de vestigingen Hulst, Bergen op Zoom en Breda te verliezen.”

Expertise

Ze vullen elkaar goed aan, legt Waldy uit: “Roeland heeft veel expertise op het gebied van strategie. Daarnaast heeft hij dankzij zijn werkervaring bij de Rabobank een groot netwerk binnen de bancaire sector. Ik heb veel ervaring op het gebied van bedrijfsoverdrachten en alternatieve financieringsvormen. Daarnaast ben ik ook Register Adviseur Bedrijfsoverdrachten & Business Valuator. De inzet is om deze kwaliteiten zodanig te bundelen dat we alle klanten het best mogelijke advies kunnen geven. Dit kan ook betekenen dat we bij bepaalde cases samen voor dezelfde klant werken.”

Trends en ontwikkelingen

Op bedrijfskundig en bancair gebied zijn er genoeg trends en ontwikkelingen die het vakgebied interessant houden. Specifieke trends die volgens Waldy en Roeland al langer waarneembaar zijn:

  • Internationalisering
  • Verduurzaming van productie en consumptie
  • Kortere levenscycli van bedrijven, producten en diensten
  • Nog steeds toenemende belang van technologie, digitalisering en e-commerce
  • Versobering (fysieke) dienstverlening banken
  • Diverse nieuwe financieringsvormen en clustering van investeerders

professionele ondersteuning

“Doordat we bekend zijn met deze trends, weten we wat dit vraagt van ondernemers en bedrijven om hierop in te spelen. Daarom zijn we prettige sparringpartner voor een klant. Maar we kunnen ook de praktische doorvertaling maken naar wat dit vraagt in relatie tot strategie, bedrijfsoverdracht en/of financiering”, aldus Roeland Verbeet. Deze trends en ontwikkelingen bieden mogelijkheden voor ondernemers en bedrijven, maar behoren niet altijd tot hun core business. Voor advies op bedrijfskundig en bancair gebied kunnen ze daarom terecht bij CM&P. “Ondernemen is en blijft complex, waardoor het verstandig is om tijdig professionele ondersteuning te vragen voor die onderwerpen en deelgebieden waarop de ondernemer kennis en/of ervaring mist. Door onze jarenlange ervaring en bundeling van onze expertises kunnen wij vele ondernemers als geen ander helpen. ”, sluit Waldy af.

Over de auteur
Waldy van de Walle is zeer ervaren in financieringen. Heb je interesse in wat hij voor jou kan betekenen en wil je een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met Waldy van de Walle op.