< p>

CM&P Zeeuws-Vlaanderen wordt Zuid-West-Nederland

CM&P Zeeuws-Vlaanderen wordt CM&P Zuidwest-Nederland

Deel deze pagina

17 februari 2017Claassen, Moolenbeek & Partners Zeeuws-Vlaanderen groeit. Dankzij de goede service en door de landelijke samenwerking met de groep CM&P is het kantoor Zeeuws-Vlaanderen (Hulst) uit haar jasje gegroeid. Tijd voor expansie.

Steeds meer krijgt CM&P Zeeuws-Vlaanderen adviesvragen omtrent bedrijfsfinancieringen, bedrijfsoverdrachten en waardering vanuit West-Brabant. Reden om de uitbreiding te gaan zoeken in die richting.

Samenwerking Peter Priem

Per 1 januari 2017 is dan ook officieel een samenwerking aangegaan met Peter Priem. Peter is momenteel nog bezig zijn opleiding bij Claassen, Moolenbeek & Partners aan het afronden. Deze opleiding is noodzakelijk om de kwaliteit naar u als klanten te waarborgen. Peter zal per 1 maart 2017 operationeel zijn. Daarna zal Peter zijn standplaats krijgen in Bergen op Zoom. De kantoren in Hulst en Bergen op Zoom zullen samen operationeel zijn voor geheel Zuidwest-Nederland.

Kantoren in Hulst en Bergen op Zoom

De regio Zuidwest-Nederland wordt vertegenwoordigd worden door zowel het kantoor in Hulst en het kantoor in Bergen op Zoom. Hierdoor blijven wij altijd dicht bij u als klant staan. Kennen we de regio en kunnen wij u vanuit die kennis optimaal adviseren.

Waldy van de Walle: ‘Met een nieuw kantoor in Bergen op Zoom kunnen we de markt nog optimaler bedienen. Hiervan profiteert de klant, maar ook de samenwerkingspartners van Claassen, Moolenbeek & Partners. Met Peter zijn diverse fijne gesprekken gevoerd. Zijn kennis is een meerwaarde voor de gehele regio. En dan spreek ik niet alleen voor West-Brabant, maar ook voor de regio Zeeland.’

Peter Priem: ‘Door de samenwerking met Claassen, Moolenbeek & Partners Zeeuws-Vlaanderen wordt een volgende stap gezet. De kwaliteit, kennis en kunde van het kantoor in Zeeuws-Vlaanderen is van een hoog niveau. Diverse mooie projecten zijn door het toedoen van Waldy van de Walle gerealiseerd. Hiervan profiteert iedereen. Ik kijk dan ook uit naar de mooie samenwerking.’

Meer info over deze samenwerking

Locatie Hulst

Locatie Bergen op Zoom