CM&P vestiging Nijkerk

Deel deze pagina

7 juni 2013

Van 't Hoffstraat 4 te Nijkerk

Vanaf april dit jaar is CM&P in Nijkerk gevestigd. De partners René van den Hoorn en Bart Zijlstra, hebben nu naast de vestiging in Harderwijk ook een kantoor in Nijkerk. Beide partners hebben een sterke band met Nijkerk en het was dan ook een logische keuze om zich hier ook te vestigen.

Het kantoor is gevestigd in het financiele centrum van Nijkerk, aan de Van ’t Hoffstraat 4. Dit is het kantoor van Financieel Adviesbureau Midden Nederland. Met de eigenaar Cees Kuijvenhoven was al eerder een samenwerking ontstaan en door nu het kantoor met elkaar te delen wordt deze samenwerking geoptimaliseerd. Financieel Adviesbureau Midden Nederland is een onafhankelijke financiele dienstverlener, vooral actief op het gebied van hypotheken en pensioenen. De activiteiten passen goed bij de werkzaamheden van Claassen,Moolenbeek & Partners, welke ook volledig onafhankelijk werkt.

Partner René van den Hoorn; “Door dat wij nu ook in Nijkerk zijn gevestigd, zitten wij nog dichter bij de ondernemers met wie wij al een relatie hebben. Zij hoeven niet naar Harderwijk maar kunnen in ons kantoor te Nijkerk terecht. Door de samenwerking met Cees Kuijvenhoven is er tevens sprake van een aanvulling op elkaars diensten”.

Claassen, Moolenbeek & Partners is elke week in Nijkerk aanwezig, onder meer tijdens het inloopspreekuur elke vrijdagochtend. U bent van harte uitgenodigd voor een bezoek op het nieuwe kantoor!