CM&P partners Limburg ondersteunen LIOF Yeah 2012 winnaars

Deel deze pagina

23 januari 2013De Maastrichtse studenten Marvin Metzke en Jan Mory zijn de winnaars van de jonge-ondernemerscompetitie LIOF Yeah 2012!. Hun bedrijf Crispy Wallet wint een prijzenpakket  ter waarde van 50.000  euro. Crispy Wallet ontwerpt en produceert papieren beurzen, gemaakt van sterk en hoogkwalitatief duurzaam papier. Deze beurzen zijn voorzien van een unieke illustratie van een startende kunstenaar. De jury koos voor Crispy Wallet vanwege het meest concrete business concept en het beste marktperspectief.

Als Limburgse partners van Claassen, Moolenbeek & Partners ondersteunen we dit initiatief van harte en bieden de 4 winnende (student)ondernemingen met een gratis management begeleidingspakket ter waarde van € 1.000. Bart Lemmen overhandigd aan de winnaars de cheque namens CM&P partners Limburg (zie foto)

Overige finalisten
De andere finalisten waren EduconN (veilige en degelijke huisvesting bij crisisopvang), Saari (decoratieve riemclip) en Knoowy (online marktplaats voor documenten). Zij kregen ook een prijzenpakket ter waarde van  respectievelijk 25.000, 20.000 en 15.000 euro.

LIOF Yeah
Het project, LIOF Yeah! (Young enterprise award happening) heeft als doel jonge (student)ondernemers te stimuleren een bedrijf te starten. Met dit project stelt LIOF zich tot doel het ondernemerschap bij jonge mensen onder de aandacht te brengen en voor een aantal van hen een vliegende start mogelijk te maken. Bovendien wil LIOF jonge ondernemers aan de regio binden of ze voor vestiging in de regio winnen. Vanwege het succes van de afgelopen twee jaar besloot LIOF dit jaar weer een LIOF Yeah! competitie te organiseren.

De prijzen worden uiteindelijk uitgekeerd op voorwaarde dat de onderneming  in Limburg is of wordt gevestigd en de activiteiten ook daadwerkelijk in of vanuit Limburg plaatsvinden.