< p>

CM&P partner van Stichting Jeugd Vakantie Werk Hulst -

CM&P partner van Stichting Jeugd Vakantie Werk Hulst

Deel deze pagina
Geschreven door: Waldy van de Walle MSc RAB
11 juni 2019

Waldy van de Wally en Jeugd Vakantie Werk Hulst

Claassen, Moolenbeek & Partners Zuidwest-Nederland heeft een driejarig sponsorcontract getekend met Stichting Jeugd Vakantie Werk. Stichting Jeugd Vakantie Werk Hulst is een stichting voor de regio Hulst die vooral bekend staat om haar speelweek in de 5deweek van de zomervakantie. Maar dat niet alleen. Ook tijdens Koningsdag, de Kerstvakantie en evenementen zoals Vestrock is Stichting Jeugd Vakantie Werk Hulst in de weer voor alle kinderen in de gemeente Hulst. De stichting is dus van onschatbare waarde voor de regio Hulst.

 

Waarom Stichting Jeugd Vakantie Werk Hulst?

Waldy van de Walle, partner van regio Zuidwest-Nederland, geeft aan dat Claassen, Moolenbeek & Partners als organisatie tot doel heeft om dromen te verwezenlijken. Om ondernemers te ondersteunen. “Hiervoor bieden wij onze diensten aan in de vorm van ondersteuning, bedrijfsfinancieringen en bedrijfsoverdrachten. Dit speelt zich allemaal af in de ‘grote mensenwereld’. Maar kinderen zijn de toekomst van de ‘BV Nederland’. Dat wil zeggen dat zij over een paar jaar het stokje van ons als volwassenen moeten overnemen. Want ook dan zijn er ondernemingen nodig om onze economie te laten draaien.”

Kinderen nemen een belangrijke plaats in onze maatschappij in. Waldy legt uit waarom hij Stichting Jeugd Vakantie Werk Hulst steunt: “Stichting Jeugd Vakantie Werk Hulst biedt aan kinderen ten eerste gewoon plezier aan. Een hele week spelen, samen met anderen, in de bossen van ’t Jagertje. Plezier hebben met water, sprookjesfiguren, fantasie, hout en vele andere spannende dingen. En spelen is goed voor kinderen. Want spelenderwijs leren ze ook heel veel. Zoals samenspelen. Verlies incasseren. Winnen. Problemen oplossen. Noem het maar op. En onbewust zijn dit zaken waar we als ondernemend Nederland veel aan hebben. En zo investeren wij in de toekomst.”

 

Continuïteit

Om dit allemaal te kunnen realiseren is er veel nodig. Deze stichting bestaat louter uit vrijwilligers, die belangeloos hun vrije tijd (vaak naast hun studie of werk) inzetten. Natuurlijk doen ze dat met plezier, maar er zijn nog meer vrijwilligers nodig. Jongeren die de spelen begeleiden. Zij zijn vaak enkel in die week actief. En uiteraard is er geld nodig. Waldy: “Claassen, Moolenbeek & Partners ondersteunt graag dit soort organisaties, die zo belangrijk zijn voor de regio. En dit voor een wat langere periode om de continuïteit te waarborgen. Want met deze sponsoring kan Stichting Jeugd Vakantie Werk Hulst haar beleid en werk voor langere tijd voortzetten.”

 

Partnerschap

Kimberley Nielen, secretaris van Stichting Jeugd Vakantie Werk Hulst geeft aan bijzonder verheugd te zijn met dit nieuwe partnerschap. “Al een aantal jaren is Claassen, Moolenbeek & Partners sponsor van onze organisatie. We kunnen namelijk geen speelweek organiseren zonder al onze sponsors. Maar dit gaat een stukje verder. Zowel een financiële ondersteuning, maar ook een ondersteuning op andere zaken. En dit voor drie jaar. Hierdoor is de continuïteit van de speelweek voor drie jaar gegarandeerd.”

 

Wat gaan we deze zomer tijdens de speelweek doen?

Martijn de Belie, voorzitter van de stichting: “We gaan nog niet alles verklappen natuurlijk. Daarvoor moet je de mediakanalen van zowel Stichting Jeugd Vakantie Werk Hulst als Claassen, Moolenbeek & Partners in de gaten houden.”

“Een tipje van de sluier kunnen we wel oplichten”, geeft Kimberley aan. “Het thema van de musical, en natuurlijk ook van de speelweek, is ‘Freek en de magische lamp’. Kortom, er is een magische week te verwachten. Zoals elk jaar is er voor de kinderen een weekopdracht. De winnaar van deze weekopdracht staat op vrijdag een magische ontvangst te wachten op ’t Jagertje. En niet voor de winnaar alleen, maar ook voor de door hem of haar geselecteerde vriendjes of vriendinnetjes. Een belevenis die ze niet snel zullen vergeten.”

 

Altijd op zoek naar vrijwilligers

Niet alleen de kinderen worden dit jaar in het zonnetje gezet. Ook de vele vrijwilligers maken kans op een leuke verrassing als dank voor hun inzet. “De speelweek op 4 t/m 9 augustus 2019 kan natuurlijk niet draaien zonder de vrijwilligers. En we zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers! Dus ben je 15 jaar of ouder en wil je een week gezelligheid én actief bezig zijn tijdens je vakantie? Meld je dan aan via info@jvwhulst.nl. De vrijwilliger die zich de gehele week extra bijzonder inzet kan niet alleen maatschappelijke uren verdienen. “Voor hem of haar staat op vrijdag ook een magische verrassing te wachten,” vertelt Kimberley Nielen enthousiast.” 

 

Magisch!

Voor iedereen in de gemeente Hulst is er een heuse prijsvraag opgezet, waarbij een bijzonder prijzenpakket met allerlei zaken die gerelateerd zijn aan Stichting Jeugd Vakantie Werk Hulst te winnen is.“Want Stichting Jeugd Vakantie Werk Hulst bestaat al meer dan 45 jaar, dus vele inwoners van de gemeente Hulst zullen dierbare herinneringen hebben aan hun eigen speelweek,” verklaart Martijn de Belie. “Hou dus alle mediakanalen van Stichting Jeugd Vakantie Werk Hulst en Claassen, Moolenbeek & Partners Zuidwest- Nederland in de gaten, zou ik zeggen. Want het wordt magisch!”

Over de auteur

Waldy van de Walle MSc RAB FJ / BV

Waldy komt uit Hulst en zet zich graag in voor lokale initiatieven. Hij is zeer ervaren in het begeleiden van financieringsaanvragen. Zowel bancaire aanvragen als ook aanvragen via alternatieve financieringen. Daarnaast is Waldy crowdfundbemiddelaar bij GeldvoorElkaar.nl. In opdracht van Geldvoorelkaar.nl helpt hij de accountants, administratiekantoren en financieel adviseurs bij het opstellen en begeleiden van een financieringsaanvraag.