< p>

CM&P officieel adviseur Management Kompas Systeem - Claassen, Moolenbeek en Partners

CM&P officieel adviseur Management Kompas Systeem

Deel deze pagina

5 maart 2015Per 5 maart 2015 zijn twee kantoren (Tilburg & Hulst) officieel adviseur van het Management Kompas Systeem. Het Management Kompas Systeem is een unieke methodiek om stapsgewijs te komen tot meer bedrijfseconomische inzichten in de eigen onderneming.

Ontwikkeld in samenwerking met de Rijksuniversiteit van Groningen.

Het Management Kompas Systeem is onderwerp geweest van een wetenschappelijke studie aan de Rijksuniversiteit Groningen. F.J.M. Verschuren heeft hierover een proefschrift geschreven met als titel “Het managementKompasSysteem, integratie van ondernemingsplanning en informatievoorziening in het MKB. Een uitreksel van het proefschrift is bij de Management Kompas Groep verkrijgbaar. Wilt u een exemplaar ontvangen. Vul dan 
het contactformulier 
in.

Wat kan het ManagementKompasSysteem? Wat is dat?

Het ManagementKompasSysteem is een instrument, speciaal ontwikkeld voor het MKB, waarmee ondernemers kunnen worden begeleid naar het behalen van meer winst. Dit op basis van 5 strategische pijlers stuurt u uw onderneming. Verbluffend eenvoudig. Geen enkele methodiek heeft dit ooit aangetoond. Klik hier een voor de infographic, die u in kort een uitleg geeft wat het systeem inhoudt.

Resultaat door inzicht.

Door het RegistratieVolgSysteem krijgt u als MKB ondernemer meer inzicht in de prestaties van uw onderneming. Door de prestaties te verbeteren met 1% kan in 80% van de situaties het resulataat van uw onderneming fors verhoogd worden. Door de geïntegreerde benchmarkt kunt u zien hoe u presteert ten opzichte van uw collega’s. Bewezen is dat 20% van de best presterende bedrijven in uw branche tot 3 keer meer resultaat genereren dan het gemiddelde in de branche. Waarom? Waarom u niet?

Meer weten…

Graag staan wij, als Management Kompas adviseurs, u te woord wat het ManagementKompasSysteem voor u en uw onderneming kan betekenen. Klik
hier
 voor het maken van een vrijblijvende afspraak.