< p>

Nieuwe vestiging CMenP in Nuspeet voor Ton Gerritsen

Claassen, Moolenbeek & Partners op fraaie locatie in Nunspeet

Deel deze pagina
Geschreven door: Ton Gerritsen
3 juli 2018Door Sandra van der Meulen voor “Veluweland”

“Ik zie het als mijn missie om ondernemers van A tot Z te helpen. Ik zorg ervoor dat ze niet wakker hoeven liggen met kopzorgen over hun bedrijf. Daarbij krijg ik zelf energie van het hebben én helpen van klanten!” aldus een enthousiaste Ton.

Ton Gerritsen is recent verhuisd naar de Laan 27 in Nunspeet. Hij is helemaal op zijn plek in het opgeknapte en in oude luister herstelde Oude Gemeentehuis. “De bijzondere en kwalitatieve uitstraling van dit gebouw zal afstralen op ons bedrijf en onze dienstverlening, de locatie hier is zéér representatief”, aldus een trotse Ton Gerritsen.

Eigenlijk ben ik betrokken bij de meest belangrijke momenten van een onderneming. De ondernemer helpen succesvoller te ondernemen, dat geeft een kick!

Claassen, Moolenbeek & Partners in Harderwijk aan Oosteinde 23 blijft trouwens gewoon als locatie bestaan. Hier kunnen MKB’ers op afspraak nog altijd terecht.

40 jaar ervaring

Gerritsen werkt inmiddels zo’n 40 jaar in het financiële vak en kent het klappen van de zweep als geen ander. “In 2012 ben ik gestopt bij een financiële instelling waar ik toen al ruim 37 jaar werkzaam was. De afstand van bank naar klant vond ik te groot worden en heb ik mijn conclusies getrokken. Ik wilde het over een geheel andere boeg gooien en heb de opleiding “Mediation” gevolgd. Echter, het financiële vak bleef lonken en toen ik eind 2013 werd benaderd door Claassen, Moolenbeek & Partners, hoefde ik niet lang na te denken. In deze 4 jaar heb ik geen moment spijt gehad. Je werkt als zelfstandig ondernemer. Wij geloven namelijk dat ondernemers van ondernemers kunnen leren. En als zelfstandig ondernemer sta je echt naast de klant die je adviseert. Toch sta ik er niet alleen voor omdat ik veel mede-partners heb om te overleggen”.

MKB-ondernemers adviseren

Het bedrijf adviseert MKB-ondernemers op het gebied van bedrijfsstrategie, financiering en overdracht, in de breedste zin van het woord. Gerritsen legt uit: “Als ondernemer moet je vooruit kijken: een stip op de horizon zetten en daar naartoe werken. Hier is wel een plan voor nodig. Samen met de ondernemer wordt dit plan gemaakt. Om deze plannen te verwezenlijken is een financiering vaak onmisbaar. Iedere situatie of fase vraagt om een ander type financiering.

Het leveren van maatwerk is daarom altijd ons uitgangspunt. Start-up financieringen vragen logischerwijs om een investering aan het begin van de cyclus. Dit zijn heel andere financieringen dan groei-financieringen, bedoeld om bijvoorbeeld investeringen in het machinepark of onroerend goed te kunnen doen. Of om aan werkkapitaal te komen of een herstructurering door te voeren.

Er komt vervolgens ook altijd een moment dat de ondernemer het bedrijf wil overdragen. Ook hier is weer deskundig advies nodig.

Dat is hetgeen Gerritsen het meest aanspreekt: als ondernemer meedenken met de ondernemer. “Eigenlijk ben ik betrokken bij de meest belangrijke momenten van een onderneming. De ondernemer helpen succesvoller te ondernemen, en dat geeft een kick!”

Voor meer informatie: bel Ton Gerritsen 06-43 21 87 47 of mail naar Ton.Gerritsen@CMenP.nl.