< p>

Casus Succesvolle begeleiding - Claassen, Moolenbeek en Partners

Casus Succesvolle begeleiding

Deel deze pagina

2 november 2015SEM Waterbehandeling BV is al meer dan 23 jaar actief als installateur en groothandel in professionele zwembadwaterinstallaties. In juli 2013 heeft SEM Waterbehandeling samen met een Canadese partner, Sanotec een product innovatie over genomen van Kramer Proces Techniek.

FOCUS!

Directie SEM waterbehandeling: “Focus: gemakkelijker gezegd, dan gedaan! Door de aankoop van een nieuw product innovatie en de “normale” bedrijfsactiviteiten is het een hele uitdaging om de juiste focus en richting te kiezen. Daarnaast zijn we met een driekoppige directie en heeft iedereen zijn eigen visie”.

Begeleiding

We hebben ondersteuning gezocht bij Claassen, Moolenbeek & Partners, partner Linda Pijpers: “Door reguliere management ondersteuning zijn er bewuste keuzes gemaakt in de bedrijfsvoering en is er meer focus aangebracht binnen het bedrijf. Hierdoor ontstond er ruimte om ook zaken in te regelen en uit te voeren waar voorheen niet altijd tijd en aandacht voor was”.

Succesvol Ondernemen!

Inmiddels na bijna 2 jaar management ondersteuning en hardwerken is het bedrijfsresultaat in 2 jaar tijd toegenomen met meer dan 100%. Dit geeft ruimte om nog meer te kunnen ondernemen, zoals het benaderen van nieuwe markten, aanboren van product innovaties en het bedrijfsproces verder te verbeteren.

De basis voor succesvol ondernemen ligt bij het hebben van de juiste focus. Ook in uw bedrijf. Claassen, Moolenbeek & Partners helpt u daarmee. Wilt u meer weten over een efficiënte manier van succesvol ondernemen? Neem contact op.