< p>

Door samenwerking ABN AMRO binnen 3 dagen kredietofferte

Door samenwerking ABN AMRO binnen 3 dagen offerte

Deel deze pagina
Geschreven door: Waldy van de Walle MSc RAB
24 maart 2017

ABN AMRO

Claassen, Moolenbeek & Partners Zuidwest-Nederland is op vrijdag 24 maart 2017 exclusief op bezoek geweest bij ABN AMRO. Waldy van de Walle: ‘We hebben daar kennisgemaakt met de Intermediairsdesk. Het is een nieuwe dienst van ABN AMRO. Door de bank geselecteerde financieringsspecialisten kunnen hier gebruik van maken. Dankzij deze samenwerking garandeert ABN AMRO dat cliënten van Claassen, Moolenbeek & Partners binnen 72 uur een kredietofferte ontvangen. Daarnaast krijgen onze cliënten ook een korting op de normale afsluitprovisies die ABN AMRO in rekening brengt bij het afsluiten van een krediet.’

Exclusieve toegang

Claassen, Moolenbeek & Partners heeft een exclusieve toegang tot deze dienst van ABN AMRO. Er zijn daarbij rechtstreekse lijnen met de medewerkers van de Intermediairsdesk. De bank geeft inzicht in de criteria waar een kredietaanvraag aan moet voldoen om geaccepteerd te worden.

Voor wie?

De Intermediairsdesk is geschikt voor aanvragen van bedrijven met:

  • een minimale omzet van 1 tot 20 miljoen euro die een kredietvraag hebben van € 250.000 tot 3.000.000.
  • een bestaanshistorie van 3 jaar

Ook voor kleinere bedrijven

Voor bedrijven met een omzet lager dan 1 miljoen euro heeft ABN AMRO diverse locaties in Nederland waar de kredietaanvraag wordt beoordeeld. Voor Zuidwest-Nederland is dit het ABN AMRO kantoor te Eindhoven. Claassen, Moolenbeek & Partners kan dankzij de samenwerking met ABN AMRO voor deze klanten ook de aanvraag indienen bij de Intermediairsdesk. De behandeling wordt dan wel door het regiokantoor verder afgewikkeld. Hoewel er dan geen garantie is dat de kredietofferte binnen 72 uur wordt aangeboden, blijkt dit in de praktijk wel vaak het geval te zijn.

Een goed begin is halve werk

Kredietaanvragen worden steeds vaker beoordeeld aan de hand van zogenaamde big data. Naast de gebruikelijke financiële factoren. Doordat Claassen, Moolenbeek & Partners nu toegang heeft tot de beoordelingscriteria is CM&P beter in staat uw aanvraag beter voor te bereiden. De kans van slagen op een krediet wordt zo vele malen groter.

Meer info

Heeft u een investering en wenst u die te financieren? Neem dan gerust eens contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.