Beste Ondernemers Visie 2013: JASNO

Deel deze pagina

28 maart 2013Jeroen Hermans en Simon Sants, eigenaren van Jasno zijn maandag 25 maart in het Evoluon te Eindhoven uitgeroepen tot winnaar van de Beste Ondernemers Visie (BOV) Trofee 2013. De eigenaren ontvingen de trofee uit handen van juryvoorzitter Tiny Sanders tijdens een drukbezochte bijeenkomst. Daarmee is Jasno alweer de achttiende winnaar van deze prestigieuze ondernemersprijs.

Jasno levert exclusieve (op maat gemaakte) houten shutters en blinds. Het bedrijf is in 2003 opgericht door Jeroen Hermans. Hij is klein begonnen met een eigen shutter-ontwerp. Nadat hij daarvoor een leverancier had gevonden, is hij met deze shutter naar een beurs gereden. Vanaf dat moment stroomden de opdrachten binnen. Jeroen Hermans en Simon Sants zijn/worden gedreven door een passie voor perfectie. Zij hebben daarmee van Jasno de marktleider op het gebied van shutters gemaakt. Vanuit het hoofdkantoor in Eersel is Jasno actief in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Nederland, Polen, Zweden en Zwitserland.

Volgens juryvoorzitter Tiny Sanders tonen de beide prijswinnaars echte passie in hun zakelijke activiteiten. “Ze hebben visie, ze tonen lef, ze weten van aanpakken en grijpen kansen op het juiste moment. Dat is ondernemen,” aldus Sanders. “Hermans en Sants verstaan de kunst om snel te schakelen als dat nodig is en het bedrijf laat ook mooie financiële resultaten zien. De winnaars hebben de uitdaging opgepakt om een echt consumentenmerk op te bouwen. Hun samenwerking en de wijze waarop ze elkaar aanvullen is een versterking voor het bedrijf gebleken. Jasno laat zien dat een bedrijf tegelijk innovatief en degelijk kan zijn,” zegt Sanders.

De winnaars van de BOV-Trofee ontvangen naast deze trofee twee business seats van PSV voor seizoen 2013/2014 en een lidmaatschap voor WTC-E zakensociëteit Eindhoven.

De andere twee genomineerden ondernemers waren Joost Engels (Engels Logistiek) en Johan Faes (Faes Group).