< p>

Bergen op Zoom - Claassen, Moolenbeek en Partners

Bergen op Zoom

CM&P Bergen op Zoom

Wist je dat Bergen op Zoom de bakermat is van Liga? De eerste Liga is hier namelijk gebakken. Denk jij er ook over om jouw bedrijf te starten in Bergen op Zoom of misschien is jouw oog wel op een bestaand bedrijf hier gevallen en zoek je hulp bij de overname. Voor al je bedrijfskundige en financiële vragen kun je terecht bij Claassen, Moolenbeek & Partners.

Bedrijfsadvies in Bergen op Zoom

Om als onderneming de koers voor de lange termijn te bepalen is een duidelijke bedrijfsstrategie onmisbaar. Met dank aan een duidelijke bedrijfsstrategie worden namelijk stevige handvaten geboden bij de besluiten die genomen worden binnen de onderneming. Claassen, Moolenbeek & Partners helpt ondernemingen in de regio Bergen op Zoom met het vaststellen van een passende strategie bij de onderneming. Dit vaststellen van een strategie op maat sluit volledig aan bij onze missie om ondernemers succesvol(ler) te maken.

Financieel bedrijfsadvies in Bergen op Zoom

Om de toekomstplannen van een onderneming te verwezenlijken is in de meeste gevallen een bedrijfsfinanciering onmisbaar. Iedere fase die de onderneming doorloopt vraagt namelijk om een ander type bedrijfsfinanciering. Ben je op zoek naar een passend financieel bedrijfsadvies voor jouw onderneming in de regio Bergen op Zoom? Dan ben je bij Claassen, Moolenbeek & Partners op de plek waar je wilt zijn.

Advies door een partner in Bergen op Zoom

Ben je voor jouw onderneming in Bergen op Zoom of omstreken op zoek naar een strategisch- of financieel bedrijfsadvies? Dan ben je bij ons op de goede plek. Je kunt contact met ons opnemen door te bellen, te mailen, of door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Voor een persoonlijk advies komen we graag bij je langs. Daarnaast ben je natuurlijk ook van harte welkom bij ons op kantoor aan de Hildernisse Noord 6, in Bergen op Zoom.

Naast dat we ondernemers succesvol helpen te maken zijn we ook op zoek naar nieuwe partners in de regio Bergen op Zoom die ons team kunnen versterken. Wil jij Partner worden? Kijk voor meer informatie op: www.cmenp.nl/word-partner.

We hebben vestigingen door heel Nederland, bekijk hier onze andere vestigingen.


Schrijf je hier in voor de lokale nieuwsbrief van CM&P Zuidwest- NederlandAdres vestiging Bergen op Zoom

Hildernisse Noord 6, 4617 AE Bergen op Zoom
040 - 212 11 20

Contactformulier