< p>

"Belangwekkende antwoorden doen de vraag vergeten." - Claassen, Moolenbeek en Partners

“Belangwekkende antwoorden doen de vraag vergeten.”

Deel deze pagina

8 oktober 2013

Susan Sontag, inspirerende Amerikaanse schrijfster trouwens en aldus vrij geciteerd in de Succesagenda van week 40, stelt het dus zo.

In haar wereld van literatuur en kunst zal dat zo zijn maar onze wereld (ondernemers, accountants, bankiers, consultants etc.) kijkt daar wat anders tegenaan.

Vragen van ondernemingen en ondernemers als wat moet ik doen om mijn bedrijf (weer) op orde te krijgen?, welke is voor mij de beste financiering en hoe krijg ik die?, waarom lukt mij niet wat anderen wel lukt, etc. Op dat soort vragen kun je beter reageren met daden: breng het bedrijf weer op orde!, regel de financiering! en maak de onderneming meer succesvol! Uiteraard samen met de ondernemer. Dus: “daad in plaats van raad, dat is pas baat”.