< p>

De begeleiding van startende ondernemers?

Begeleiding startende ondernemers

Een eigen onderneming! Daar dromen heel veel mensen van. Door een hogere opleiding, het economische klimaat, het politieke speelveld, maar ook omdat een “baan voor het leven” bij een bedrijf lang niet meer vanzelfsprekend is.

Ben jij van plan een eigen onderneming op te starten of heb je dit pas geleden gedaan en vraag jij je af wat nu de volgende stap is? Je wilt natuurlijk wel slagen, en daarvoor is kennis en ervaring nodig. Je bent namelijk niet de enige, ieder jaar komen er 70.000 startende ondernemers bij. Van de 100, bestaan er na 5 jaar nog 57. Hoe komt dat nu? Nou, jij hebt kennis in jouw vakgebied, maar heb je ook al kennis van ondernemen? Ben jij dus benieuwd wat begeleiding voor jou als startende ondernemer kan betekenen? Twijfel dan niet, bij Claassen, Moolenbeek en Partners ben je aan het juiste adres.

Claassen, Moolenbeek en Partners

Sinds 1983 verlenen wij deskundig bedrijfsadvies aan startende, maar ook grote ondernemingen. Inmiddels bestaat CM&P uit 30 kantoren met 70 partners verspreid door heel Nederland. Ons doel is om beginnend en ervaren ondernemers bij te staan waar mogelijk om zo tot een succesvol resultaat te komen. Met onze methode van werken, gerenommeerde naam, specialistische kennis en jarenlange advieservaring, ben je verzekerd van een adviseur die samen met jou voor succes gaat.

Begeleiding voor startende ondernemers

Wanneer je ervoor kiest om door één van onze adviseurs begeleid te worden tijdens de startfase van jouw onderneming, dan zijn er aantal zaken die we samen in goede banen gaan leiden. Zo krijg je begeleiding bij het schrijven van een ondernemingsplan, het opzetten en onderhouden van een toekomstgerichte bedrijfsstrategie en natuurlijk de financiën. Dit zijn zaken die zwaar meewegen in het uiteindelijke succes van jouw onderneming. Uit onderzoek van het onderzoeksinstituut van de Radboud Universiteit blijkt dat startende ondernemers met begeleiding een grotere overlevings- en succeskans hebben.

De bedrijfsstrategie bij de begeleiding van startende ondernemers

Wanneer je succes wilt behalen met jouw onderneming, dien je niet alleen te kijken naar morgen, maar ook naar de komende jaren. Met een goede bedrijfsstrategie kan jij jouw onderneming de juiste richting insturen. Dit in combinatie met een duidelijk ondernemingsplan, zorgt ervoor dat de neuzen dezelfde richting in staan. Hierbij valt te denken aan de missie, visie, maar ook aan hetgeen jou onderscheid van je concurrentie.

Begeleiding startende ondernemers contact

Wil jij een eigen onderneming opstarten maar ben je op zoek naar de juiste begeleiding? Zoek dan niet verder, Claassen, Moolenbeek en Partners is jou graag van dienst bij begeleiding startende ondernemers. Neem dan ook gerust eens contact met ons op, dit kan telefonisch door te bellen naar 040-2121120. Stuur je liever een mail? Dan kan je ons bereiken op eindhoven@cmep.nl.

Hulp nodig?

Heeft u advies nodig? Ga een verhelderend gesprek met ons aan. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Nieuwsbrief CM&P


  Gratis adviesgesprek

  Maak gebruik van een gratis advies / kennismakingsgesprek. Ontdek hoe ook u succesvol(ler) kunt ondernemen….

  Overname adviseur

  Verkoop van B.E.S.D. Benelux BV aan KS-Solutions BV (België)

  Bedrijfsovername B.E.S.D. Benelux BV door KS-Solutions BV B.E.S.D. Benelux BV is een handelsorganisatie dat zicht richt op technische componenten in de glasvezel communicatie. Eind 2021 [...]

  Interview Richard Boonman: Succesvol kopen of verkopen van een bedrijf

  Op 8 februari 2022 heeft Transport Logistiek Nederland een interview met partner Richard Boonman geplaatst, deze kan je hieronder lezen. Een directe link naar het […]

  MKB-bedrijfsovername en coronacrisis; een bijzondere mix

  CM&P begeleidt al bijna 40 jaar MKB-ondernemers op een breed bedrijfskundig vlak. Jaarlijks begeleiden we 100-den MKB-ondernemers, ook met hun vragen over bedrijfsovername en bedrijfswaardering. [...]

  PERSBERICHT CM&P: benoeming directievoorzitter

  Persbericht Peter Knuvers nieuwe directievoorzitter bij Claassen, Moolenbeek & Partners BV. Per 1 januari 2022 is P.M. (Peter) Knuvers RA RE RAB (58 jaar) benoemd [...]