Bedrijfsfinanciering voor elke fase van de onderneming

"Toekomst veilig stellen"

Herstructurering

Vrijwel iedere onderneming komt ooit in een fase dat een kritische blik op de financieringsstructuur nodig is. Dat ligt zeker niet alleen aan de situatie dat de marktomstandigheden veranderen. Dat daarom financieringsbehoefte wijzigen. Ook door interne aangelegenheden kan het noodzakelijk zijn om de financiële constructie opnieuw te bezien.

Vaak worden financieringsafspraken gemaakt over middellange en langere termijn. Zeker in de huidige tijd, veranderen omstandigheden, dus de financieringsbehoefte erg snel.

"Duidelijk plan van vermogens- behoefte "

Financieringsplan

Je hebt je plannen goed onderbouwd en helder. Natuurlijk ben je bereid om zelf ook (nog meer) geld in deze plannen te stoppen. Het bedrijf groeit en wil verder. Waar vind je de juiste financier. De bank? Natuurlijk de meest aangewezen partij. Of toch niet? Informals? The Crowd? Participanten? Of kan ik het “off-balance” financieren? Vaak ligt het antwoord bij een combi van al die mogelijkheden.

De adviseur weet wat het beste bij jouw onderneming past.

"Droom van eigen bedrijf realiseren "

Startersbegeleiding

Je hebt een droom: een eigen zaak starten. Of de zaak van je ouders overnemen. Ambitie genoeg. Lef om er voor te gaan. Je bent ook bereid om je nek uit te steken. En… iedereen geeft aan dat je de juiste competenties hebt. Velen geven raad: familie, vrienden ook. Een professionele adviseur, die zelf ook ondernemer is, kan je enorm verder helpen. De meeste partners van CM&P vinden de begeleiding van starters zo belangrijk en leuk, dat ze lang niet altijd alle uren zullen doorrekenen. Vraag naar onze startersregelingen.

Ieder bedrijf doorloopt een bepaalde levenscyclus. Elke fase vraagt om andere bedrijfsfinancieringen, welke nodig zijn om uw strategische doel te bereiken. Met de juiste bedrijfsfinanciering kan de winstgevendheid van een onderneming aanzienlijk vergroot worden..

 

Verschillende soorten bedrijfsfinancieringen

Om uw toekomstplannen te verwezenlijken is een bedrijfsfinanciering vaak onmisbaar. Iedere situatie of fase vraagt om een ander type bedrijfsfinanciering. Het leveren van maatwerk is daarom altijd ons uitgangspunt. Start-up financieringen vragen logischerwijs om een investering aan het begin van de cyclus. Dit zijn heel andere financieringen dan groei-financieringen, bedoeld om bijvoorbeeld investeringen in het machinepark of onroerend goed te kunnen doen. Of om aan werkkapitaal te komen of een herstructurering door te voeren.

 

Reguliere en alternatieve bedrijfsfinancieringen

Banken en andere kredietverstrekkers willen volledig en juist geïnformeerd worden. U wilt zo snel mogelijk duidelijkheid of de bedrijfsfinanciering wordt verstrekt en tegen welke condities. Onze dienstverlening helpt u daarbij, zodat u geen kostbare tijd verliest. Een financieringsplan heeft hierbij duidelijke meerwaarde, om de meest optimale condities en tarieven te krijgen.

CM&P levert maatwerk en weet altijd de juiste bedrijfsfinanciering voor u te realiseren. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring met alle vormen van bedrijfsfinanciering. Of het nu gaat om bancaire kredieten of alternatieve financieringen: wij zijn er in thuis.  Onderstaand een overzicht van enkele financieringspartijen waar CM&P mee samenwerkt om tot de beste bedrijfsfinanciering te komen:

Voor vastgoedfinanciering werken we o.a. met:

Crowdfunding? We hebben goede ervaringen met:

Voor factoring kunnen we terecht bij:

Het zal je niet verbazen, de meeste financieringen worden verstrekt door BANKEN

Voor financieringen met een bijzonder karakter en langere termijn:

Voor lease oplossingen:

Behoefte aan extra werkkapitaal, dan zijn dit goede partijen:

Doe de Quickscan

Al een idee van gewenste investering en financiering?

Neem 4 eenvoudige stappen en krijg snel inzicht in de financiële mogelijkheden.

Doe de quickscan

Vrijblijvend gesprek

Begeleiding van een betrokken adviseur? Vul dan dit formulier in. Heb je vragen over dit onderwerp, neem dan contact met ons op.

Financieringsnieuws

Crowdfunding praktijkvoorbeeld: AO Invest realiseert appartementencomplex

Vastgoedondernemers die op zoek zijn naar financiering, stuiten bij de bank vaak op een afwijzing. Crowdfunding kan dan uitkomst bieden. Dat ondervond ook AO Invest, dat [...]

Nieuwe voucherregeling MKB Financieringspoort Limburg

In het voorjaar van 2016 is het startsein gegeven voor het project “MKB Financieringspoort Limburg”. En dankzij een succesvolle uitvoering heeft provincie Limburg onlangs besloten […]

Snel inzicht in de financieringsmogelijkheden met de Quickscan

Wil je in een zeer korte tijd inzicht krijgen in de financieringsmogelijkheden van je plannen. Dat kan een heel eenvoudig via onderstaande Quickscan: Werkt de […]

Gedragscode voor kleinzakelijke financieringen deel 2

Ben jij een ondernemer met een omzet van maximaal € 5 mln en € 2 mln aan financiering? Dan is dit blog zeker interessant voor [...]

Deel deze pagina