< p>

Bedrijven te koop / Bedrijven gezocht gevraagd! - Claassen, Moolenbeek en Partners

Bedrijven te koop / Bedrijven gezocht gevraagd!

Deel deze pagina

1 februari 2015

partner in succesvol ondernemen

U wilt uw bedrijf verkopen. Maar het zoeken van een geschikte kandidaat is geen gemakkelijke opgave. Het vinden van een opvolger is tegenwoordig geen eenvoudige zaak. Steeds vaker komt het voor dat bedrijven geen opvolgers vinden. “Gedwongen” liquidatie is dan het gevolg. Een behoorlijk verlies van waarde.

Maar het kan ook zijn dat u wilt uitbreiden. U wilt uw omzet verhogen. U wilt uw marktaandeel vergroten. Dit wilt u bereiken door het overnemen van bedrijven die ook in uw branche werkzaam zijn. Maar hoe vindt u die bedrijven. Welk bedrijf is geschikt om over te nemen. Immers er staat geen bordje in de tuin. Sterker nog, ondernemers lopen niet te koop met hun bedrijf.

Hoe kan Claassen, Moolenbeek & Partners u helpen?

Door ons uitgebreide kantorennetwerk, dichtbij u als MKB ondernemer, hebben wij een groot netwerk. Vaak krijgen wij snel te horen dat een onderneming te koop staat. Maak ook vaak krijgen wij snel te horen dat een onderneming wilt uitbreiden door overnames. Zo zijn wij in staat om u als ondernemer optimaal te helpen bij uw zoektocht. Daarom hebben wij ook een database waar diverse partijen die hun vraag of aanbod van bedrijven tonen.
Neem eens een kijkje
. Wellicht is dit voor u een kans.

Meer dan begeleiden

Een bedrijfsoverdracht is geen dagelijkse bezigheid. Het is een proces. Of het nu gaat dat u zelf een bedrijf overneemt, een bedrijf wilt verkopen of uw bedrijf wilt overdragen aan de volgende generatie. Het is specialistenwerk. Welke stappen moeten er worden gezet. Wat is de volgorde. Hoe gaan we te werk. Wat zijn de valkuilen.

Stappenplan

Claassen, Moolenbeek & Partners heeft een concreet stappenplan om tot een goede bedrijfsoverdracht te komen. Hierbij wordt het brede spectrum wat bij een bedrijfsoverdracht allemaal op uw af komt stap voor stap genomen. Hierbij behoudt u altijd het overzicht.

Begeleiding

Claassen, Moolenbeek & Partners heeft al ruimt 30 jaar ervaring. Wij begeleiden u als ondernemer bij uw bedrijfsoverdracht. Dit in nauwe samenwerking met andere marktpartijen, zoals uw accountant, uw jurist of fiscalist. Maar het kan ook samen met gespecialiseerde partners bij Claassen, Moolenbeek & Partners. Wij houden de regie en bewaken het brede spectrum van alle activiteiten. Dat geeft rust en zorg ervoor dat een bedrijfsoverdracht soepel en vlot kan verlopen.

Interesse

Heeft u interesse? Neem dan contact op met een partner bij u in de regio. Of klik
hier
. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend.